19. juni 2017

La oss lande sommeren!

Vi har spilt to kamper siden sist. Begge er vi godt fornøyd med, selv om vi bare tar med oss 3 poeng. Vi møtte serielederen Høybråten/Stovner som ikke har gitt bort poeng så langt i sesongen og hvor vi gikk på det deilige 0-8 tapet i første seriekamp. Vi var gira på å gjøre det bedre enn da! Vi var innstilt på 90 minutter med beinhard jobbing, disiplin og ha korte avstander mellom alle ledd slik at det ville bli vanskelig for motstanderen å få mål. Kanskje vi kunne klare å holde unna, og om mulig komme på et lite ride framover? Vi jobbet hardt og stod godt i forsvar, men Høybråten Stovner får allikevel komme til en slags avslutning, der ballen ender i en blå drakt som står innafor 16 meter, som setter stor fart på kula rett i mål. Det stod 1-0 til pause. Vi fortsetter å jobbe godt i 2. omgang. Lie synes det var forøvrig kjempegøy å spille godt defensivt. Celina skulle gjerne sett at vi kom på litt flere offensive ride, og til tross for de nydelige gasallestegene til Hedda, var det nok flere av oss der ute som kjente at det kostet nok krefter å stå godt defensivt. Høybråten/Stovner får corner, og kjørte en frekk togvariant - hvor hjemmefansen satte i å tute - som resulterte i 2-0. Men ellers av kampen står vi godt, vi føler vi har til tider relativt god kontroll bak. Kjersti, vår eminente keeper, er definitivt women of the match! En god kamp, hvor vi er tro mot arbeidsoppgavene!

Bare to dager etter, møtte vi Øvrevoll/Hosle som ligger i motsatt ende av tabellen. Dette skulle bli en helt annerledes kamp. hvor vi skulle være det ledende laget, sette god fart i spillet og ta 3 poeng. Et gledelig gjensyn med Camilla Gustavsen som markerer seg kjapt,med noen rappe 1,2 finter på midtbanen og én avslutning i stanga, for deretter én i tverra. Skal si dama kler Kåffa-fargene godt! Vi har spillet, setter press og jager mål. Emmeli er veldig nære ved å sette noen sjanser hun også før pause, men det står 0-0. Vi fortsetter utover i 2. omgang, Kjersti har desidert mindre å gjøre denne kampen, men ØHIL ligger ikke defensivt, de prøver å presse på de gangene vi ikke opprettholder trøkket og hurtigheten i spillet. Vi jager og jager mål, men det blir mindre og mindre tid å gjøre det på. Men så skjer det, Emmeli tar et deilig løp (som har blitt repetert på trening gjentatte ganger), som drar med seg ØHIL spillerne, Hanna Wallin har starta 2.bevegelsen på motsatt flanke i rommet Emmeli etterlater seg, Celina spiller på 2.bevegelsen og Wallin setter kula i kassa! I det 86 minutt. Superdeilig! Nesten så det er tatt rett ut av boka. 3 poeng og god stemning.

Det nærmer seg sommer og vi har hatt en sommeravslutning med laget. Svein diska opp de lekreste retter på grillen og vi ønsker sommeren velkommen! Før vi tar ferie, er det siste seriekamp på tirsdag mot Oppsal. Et lag vi har spilt mot mange ganger som er fysisk sterke og jobber hardt. Vi jobber også hardt, har kanskje litt å gå på når det gjelder det fysiske, men de tekniske finessene skal det ikke stå på. Jeg setter penga mine på Kåffa-jentene! Apropos fysikk, det går rykter om at trener Jan skal gi oss enda flere egentreningsøkter som vi kan ta med oss inn i ferien, så det skal ikke stå på fysikken til høsten. Personlig har undertegnede fått innvilget permisjon for 1 år, og tar turen til Afrika i første omgang før like eksotiske Rødde står for tur i august. Dette blir min siste hilsen her på en stund. Og med det ønsker jeg å si GOD SOMMER!


KÅFFA JENTE HEI, KÅFFA JENTE HEI, KÅFFA JENTE HEI HEI HEI!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar