4. april 2017

Seriestart med Suarez!

I kveld skjer det, i kveld braker det løs med fotballglede og vinnerinstinkt på KFUM Arena. Det blir en fryd å se vinterbleke knær titte fram over sokkene med blå shorts og en rød- og hvitstripete drakt med Kåffalogoen godt planta på brystet. Vinteren er endelig over, våren er her, kula triller som aldri før og jentene knyter sine sko. Er de klare? 


Etter en gavepakke fra Oslo Fotballkrets skal vi nå prøve oss en divisjon opp. Det klatres og det klatres sa folk! Men hva venter oss mon tro? Det får vi en liten smakebit på i kveld - jeg kjenner nervøsiteten kicke inn, gjør du? 


Vi ønsker i hvert fall, hold deg fast - "å bite fra oss" (sitat Svein Sørensen), så godt vi kan. Her er det ikke snakk om å spille fotball, men å bite i hytt og pine inspirert av vårt alles store idol: Suarez. Neida, Svein Sørensen er bare glad i metaforer. Og vi er glade i fotball - så detta blir bra! Jadda, da var også bloggen kicket i gang igjen, dog med en noe rusten start etter halvannet års pause. 


Velbekomme!
1 kommentar:

  1. Huff en tøff start på 3 div tilværelsen. Vi møtte et veldig sterkt H&S. De har hentet inn mange nye og min spådom er at de vil gjøre det godt og trolig gå rett gjennom divisjonen. Godt å se de andre resultatene i pulja. Veldig mange tette kamper med unntak av BSK!!!! hva har de gjort?
    Vi får passe på oss selv å stå så går dette bra.

    https://www.fotball.no/fotballdata/turnering/hjem/?fiksId=153195

    SvarSlett