25. april 2017

Nabooppgjøret

Vi har nå hatt to kamper i 3 divisjon hvor vi har fått kjent litt på hva denne divisjonen har å by på. Første seriekamp mot Høybråten/Stovner ble en hard første kamp med et solid tap. Vi skal jobbe på for å utjevne målforskjellen framover. Men vi reiste kjerringa mot VIF 3 på Vallehovin noen uker etterpå.

Vålerenga tok ledelsen like før pause, hvor vi glipper i konsentrasjonen. I andre omgang der vi preger kampbildet og kommer til flere gode målsjanser har vi en Drivdal inni feltet som gjør dommeren oppmerksom på at nå skal det værra straffespark! Etter en kjapp tur bortom linjedommeren blåser dommeren straffe og Helene Bjørnsen setter den kontant nede i venstre hjørne. 1-1! Det er liv i kampen! Fra sidelinja ønsker Svein Sørensen en gambling på 3 poeng og ønsker å flytte opp Hedda fra den bakre firer'n. Men Jan ønsker ikke noe gamblings, dette er ikke noe hesteveddeløp, kun vanlig fotball.

Det skulle lønne seg. Vår gode venn, vår potet, vår kommunikator, vår kanskje ikke mest løpssterke spiller, Chanini, hadde så langt løpt mer i denne kampen enn vi noen gang har sett henne løpe tidligere. Hun spilte nå spiss, jaget ball og ingen kunne følge hennes rappe fotlag. Like før slutt, får hun ball på høyre side av 16 meter'n, drar ballen med seg innover i banen forbi 2 VIF-spillere og sender av gårde et skudd med venstre (av alle bein!) og den sitter jammen meg godt til venstre for keeper! Den nettkjenninga var god den! Vi tar ledelsen 2-1 like før slutt, som også blir sluttresultatet. Våre første 3 poeng er hanket inn i 3 divisjon. Vi har aldri før sett en mer sliten Chanini. Polarklokka viste 21 timer restitusjonstid, som trolig ble forlenget. Hun var ikke å finne på tirsdagens trening..

En noe sliten Chanini etter kampen mot VIF.


Til kampen i kveld venter Bekkelaget, vår naborival her oppe på Sletta. I kveld trenger Chanini på nytt å hente fram alle kreftene hun har. Her må det kjempes og jobbes hardt i 2x45 min fra alle jentene for å hente hjem en ny seier. Det er det som er så deilig med lagspill, det arbeidet som legges ned gjør man ikke bare for seg selv, men for de andre 10 spillerne på banen og oss 4 på sidelinja. På motsatt side av banen venter gule og blå spillere som er knalltøffe på dødballer og i dueller, men det har seg slik at sletta kler seg best i fargene rødt, hvitt og blått - vi er villige til å få noen gule og blå merker for å bevise det i kveld.

Vel møtt til kamp 20:15 på KFUM Arena!

Kampforberedende trening mot BSK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar