25. oktober 2015

Futsalrunde og opprykksfest

Denne lørdagen slo vi to fluer i en smekk. Det var klart for en ny runde i futsalserien, og samtidig var det tid for opprykksfest på KFUM Arena. Vi hadde planer om å få med oss begge deler, og begynte dagen i Bjørnholthallen.

Vi stilte med følgende lag i begge kampene:

Ragna/Linda
Martine/Helene          Ingrid/Marianne
Marthe
Keeper: Chaninie


Abildsø-KFUM (1-3) 
Vi spiller en grei kamp. Martine scorer det første målet, etter pasning fra Marianne. Helene scorer vårt andre mål, vi leder 2-0 og har i grunn god kontroll. En liten stund senere header Helene en ball som rolig dupper inn eget nett og det står 2-1. Marianne setter inn vår tredje scoring, Ragna noterer en assist og vi vinner kampen 3-1. Vi har god kontroll store deler av kampen, og utallige sjanser vi ikke setter!! Kunne vært to-sifret, mener vi selv. Abildsø scorer forøvrig ingen mål på egenhånd, noe vi sier oss fornøyd med. Så hvis vi bare klarer å sette våre egne sjanser fremover, vil målforskjellen bli penere.. (Ja, vi gikk på en smell forrige runde, så har litt å innhente..)

KFUM-Ullern
Pauseunderholdning. Vi tok en tur til Ekeberg for å kjenne på opprykksstemningen. Store og små Kåffafolk var samlet. A-laget har jo rykket opp til 1. divisjon og det er stor stas! Kampen ender 2-1, vi får med oss en Obeng-scoring, litt heiarop og muffins og brus i hallen før vi må tilbake til Bjørnholthallen.KFUM-Ekholt (3-5)
Kampen startet dårlig for vår del. Vi går rett og slett på en skikkelig bom-start og ligger under 0-4 før vi våkner. Ekholt setter sjansene sine, og spiller godt. Vet ikke om vi kan skylde på verken for lite eller for stort inntak av muffins og brus, men vi tar oss sammen utover i kampen. Marianne setter en lekker ball i nettet etter fin pasning fra Helene og vi er i gang med opphentingen. Deretter scorer Helene, og så Martine (assist fra Marthe), og stillingen er 3-4. Vi står høyt, det er sjanser til begge lag, og Ekholt scorer kampens siste mål. Vi taper 3-5, men spiller en god 2.omgang. Den tar vi med oss videre.

Neste futsalrunde: 14. november.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar