13. oktober 2015

Da var vi i gang!

Det var ikke lange pausen etter 11'er-sesongen før futsalserien var i gang. Lørdag 10.okt møtte fire (!) damespillere opp i Bjørnholthallen, klare for kamp. Vi slet med å skaffe nok spillere, så da var det bare å forberede seg på å jobbe hardt. Og det gjorde vi!

Første kampen var mot Skeid 1. Der startet vi med fire spillere på banen og var spente på hvordan dette skulle gå. Vi rakk hverken oppvarming, taktikkprat, kamprop eller noe som helst - litt kaos før kamp kan man si... Tiden gikk derimot til å ringe alle mulige spillere på laget og Stine fikk til slutt tak i Nathalie som hev seg rundt og dro fra skolen. Hun rakk deler av andre omgang og steppet inn uten oppvarming. Bra innsats og prioritering (synes spesielt vi fire andre)! I pausen fikk vi noen gode råd fra dommer Hamid (se tidligere blogginnlegg), og det var gøy med litt taktikkprat fra dommeren ;) Resultatet er ikke så veldig interessant, men vi er fornøyde med å ha scoret to mål (Trine og Hanne) med én spiller mindre på banen :) Dette var også debutkampen til Trine, så fremtiden ser bra ut hvis hun fortsetter på denne måten! 

Det var greit med en liten pust i bakken før neste kamp. Da kom også Marianne, som egentlig var syk og ikke skulle spille. Stjerna, som dommer Hamid kaller henne (med god grunn), scorte kampens første mål mot Skeid 2! Vi hadde nå en innbytter (hurra!), med mulighet til å ta en liten hvil på benken når man trengte det. Det ble en jevn kamp der begge lag presset hardt, og først ute i andre omgang klarte Skeid 2 å avansere. Keeper-Linda hadde noen redninger i Champions League-klasse og Lie løp motstanderne i senk, både i angrep og forsvar! Etter en taktisk timeout i andre omgang satte vi inn støtet, og Hanne scorte! 2-1 til Kåffa! Vi klarte å forsvare oss ut kampen og tok dermed vår første seier i futsalserien 15/16!

Da er det bare å fortsette på samme måte i de neste kampene. Hold av datoen 24.okt og kom gjerne for å heie på oss i Bjørnholthallen. Det er også fint hvis spillerne kan holde av denne dagen, slik at vi forhåpentligvis er litt flere innbyttere :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar