30. september 2015

Takk for bra sesong!

Da var 11'er-sesongen ferdig for i år! Vi endte akkurat midt på tabellen med 19 poeng. Vårsesongen var noe mer variert i resultat, men det ble en bra høstsesong der vi vant hele fire av seks kamper! I tillegg kan vi skryte på oss en målforskjell i 16-3 denne høsten. Alt i alt var vi tredje beste laget i serien når det gjelder mål imot. Det er moro!Her er noen bilder fra den siste kampen, som var mot Ready. Dessverre tapte vi 0-1 og brøt den gode seiersrekken vi hadde på slutten. Vi spilte ikke vår beste kamp, men skapte likevel noen farlige sjanser!

Takk til alle som har stilt opp på kamp i år (inkludert junior- og 00-jenter)! Og ikke minst takk til bra heiagjeng og støtte fra alle våre fans! Det er gøy med publikum som heier oss frem! :)Godt humør etter kampen, tross tap! :)


Det var en fantastisk bra heiagjeng som møtte opp på sesongens siste kamp! En gjeng fra Sagavoll (folkehøyskolevenner av Hanne) lagde liv gjennom hele (!!) kampen. Vi hørte blant annet sang som "Alle de som elsker Kåffa klapper nå!" (Klapp, klapp) og "kom igjen Hanne Borgersen". Vi håper å se dere igjen, og skal gjøre alt for at vi vinner neste gang!
Vi kan i tillegg slenge med et bilde fra dugnad på Ullevål. Det er flott at Kari fikser dugnader og det var en glad gjeng som stilte opp for å dele ut programmer under en landskamp i høst. Hvis du skal på kamp 10.oktober er du kanskje heldig og får et gratis kampprogram fra en av oss?!
Nå har vi hatt to uker med mindre trening og litt pause fra fotball. Straks starter vi opp igjen og er klare for ny futsalsesong med forhåpentligvis mange mål og seire. Det er bare å glede seg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar