30. august 2015

Oldenborg - KFUM

Hvor: Frogner Stadion
Når: Søndag 30. august
Hvor lenge: 45min x 2, pluss litt tillegg for å hente ballene som trillet så uendelig langt (creds til backene som løp mer enn oss andre etter baller! Ballgutter og -jenter søkes til neste kamp!)
Hvem: Oldenborgs damelag og Kåffas damelag.

Vi startet kampen med følgende lag:
Eina
Chaninie - Kjersti - Martine - Ingrid
Monica - Marthe - Helene - Marianne
Hanne - Kristine

En god 11´er spør du meg! Det er sjelden vi legger ut lagoppstilling, men innimellom kan det jo være greit. Så vet dere hvem som løper rundt utpå der, og hvor planen er at vi skal være..

Vi har god kontroll på kampen, og mange muligheter til å score. Hanne tar saken i egne hender og setter de tre første. Stort! Det er ingen tvil om at denne dama gjør en god jobb på topp. Det er også moro at vi (endelig) scorer endel mål igjen. Det er jo ikke til å legge skjul på at vi til tider har slitt litt med å få ballen i mål, så da er det ekstra deilig at vi på de siste to kampene har scoret 12(!). Som tidligere Oldenborg-spiller var det også litt ekstra viktig for undertegnede at vi vant kampen. Kan ikke legge skjul på det, heller.

Hattrick-Hanne leverer igjen! 

Eli er ute med skade om dagen, og hadde i kveld jobben som både fotograf, heiagjeng og Monicas personlige materialforvalter. God innsats, frøken Stenmark! Her følger 3 bilder fra Frogner Stadion. Om du ikke ser så mye action på bildene, så er det helt greit. Det mest bemerkelsesverdige er kanskje at himmelen sakte, men sikkert blir mørkere og flomlysene mer dominerende.
Ps. Hjemmekamp mot OSI på Ekeberg kunstgress onsdag 2. september. Kampstart 20.15. Håper flomlysene virker der også..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar