24. august 2015

En nedtur og en opptur

Høsten er i gang. Første kamp etter sommerferien ble en stor nedtur. Vi spilte en stusselig kamp på Trasop forrige søndag. Vi klarer ikke å holde ballen i laget, vi løper rundt, blir litt slitne og får i grunn ikke til noe særlig. Det får forsåvidt ikke Oppsal heller. Dommern var god, men det var vel det eneste gode med den kampen. Vi scorer kampens eneste mål, et selvmål, og kampen ender med et 1-0 tap. Kort oppsummert.

Neste kamp ble derimot en stor opptur. Vi møtte Nordstrand hjemme på KFUM-Arena, og hadde store planer om å spille langs bakken og holde ballen i laget. I motsetning til hva vi fikk til en uke tidligere. Og det klarte vi så til de grader. Vi har god kontroll i alle ledd, spiller mye ball, og kommer til en rekke sjanser, både store og små. Vi setter syv av de i mål, og er svært fornøyd med det. Særlig siden våre to tidligere spisser (Emmeli og Ane) har forlatt oss på ubestemt tid, og vi prøver oss frem med nye offensive spillere støtt og stadig. Kombinasjonen Hanne "Hattrick" Borgersen og Kristine "Tøyer´n" Harsten ble en suksess! Monicas debut var også suksess, og vi gleder oss til å ha deg med videre!

Monica (nysignert vestlending med krutt i skoa) og Eli (hjemvendt Kåffajente) 

En slik seier fortjente forøvrig en skikkelig feiring og inntak av både karbo, sukker og fett og den slags. Deler av laget tok derfor turen til Mc´ern. Funker alltid! 

Neste kamp er borte mot Oldenborg på Frogner Stadion kl. 20.15. Vel møtt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar