3. mai 2015

Seriestart

Det ble en herlig start på sesongen for Kåffas damelag. Vi tok turen til Nadderud Stadion og ble møtt av enorme mengder Stabækflagg, økende antall mennesker, et par politibiler, ambulanse, billettselgere, et inngjerdet presseområde, musikk fra anlegget, journalister, supportere og vaffelstekere. Tenk at de steller i stand såpass for damer i 4. divisjon, utbryter Linda på vei mot banen. Vi blir etterhvert pent henvist til den gamle kunstgressbanen ved siden av stadion, som (tro det eller ei) fortsatt har store mengder småsand liggende på et slags teppe av kunstgress. Det var nemlig duket for Tippeliga-match på stadion. Det kan du lese mer om her, hvis det frister. Vi benytter også anledningen til å si at førstkommende onsdag tar Stabæk turen til KFUM Arena for å spille cupkamp mot A-laget vårt. Det blir full fest. Det kan du lese mer om her.

1-0 til pause, og Svein kommer med noen kloke ord

Sesongåpningen for damelaget ble altså en god opplevelse. Vi spiller godt som lag, og noen av oss setter også sjansene. Undertegnede har avtalt coaching med tidligere toppscorer Emmeli Eithun frem mot neste kamp, og håper at scoringsblemma snart sprekker. Vår kjære Emmeli har også meldt at hun stiller med ropert til førstkommende hjemmekamp. Olé, olé, olé, oléeeeeeee!!! Det blir i hvertfall fest. Søndag 10. mai kl. 18.00 på KFUM Arena der altså.


Det var flere debutanter i dagens kamp, og de gjør det bra. Både Eli og Kristine kliner rett og slett til med scoring i debuten! Stort! Vi hadde også 3 juniorspillere med, som leverer en herlig kamp. Helene Bjørnsen spiller stødig på topp, Hanna Bratland leker seg på venstre flanke og Sara Lindbak Hørte har full kontroll bakover i banen. Moro! Dommeren opplyste på forhånd om at han ikke ønsket noe stygg språkbruk på banen. Vi tok det hele med ro, og konkluderte med at fete (og for noen: feite) er det drøyeste vi kommer med i Kåffa. Ingen gule kort for språkbruk på oss sålangt, med andre ord. Chaninie oppsummerer kampen fint på vei hjem: "Jeg synes vi styrer kampen hele veien, og jeg for min del var ganske sikker på seier etter det første målet!"

Vi gleder oss til fortsettelsen...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar