29. mai 2015

Gladmelding

På bloggen er det gøy med positive gladmeldinger og hyggelige nyheter. Derfor har det ikke blitt skrevet så mye om et kjedelig tap for et godt og fysisk sterkt Øvrevoll/Hosle. Kort oppsummert vant de målstatistikken 4-0, mens vi endte med "seier" 3-0 på skadefronten. Linda tok en tur på legevakten, Marianne og Nathalie har humpet litt rundt på krykker. Men men.. Nathalie skylder også Helene et gult kort. Ellers ikke så mye å melde fra den kampen. 

Foreløpig har det heller ikke kommet noen utfyllende kamprapport etter 2-2 mot Driv langt uti Enebakk 2. pinsedag. Vi tar med oss ett poeng, fra en kamp vi ikke er fornøyd med.. Moroa er vel at Ingrid og Marianne putter hver sin! 

Og så kommer gladnyheten: 
Etter flere sesonger med et ballnett bestående av "gjenglemt på sletta" og "ukjent eier" har vi nå en gledelig melding. Vi har skrapt sammen ukelønna og siste rest av studielånet og kunne dermed gå til innkjøp av 4 nye, like(!) fotballer. Du tenker kanskje at fire baller ikke er så mye, men utstyrsansvarlige Hanne og Marthe jubler som aldri før. 

Vi gleder oss til å kunne stille med like matchballer allerede nå på søndag. Da møter vi nemlig Bærum på Kfum-Arena kl. 18.00. Velkommen skal du være! 

Hanne og vårt gode, gamle ballnett med resteballer fra folk vi (mest sannsynlig) ikke kjenner..  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar