8. april 2015

Overgangsvinduet lukker aldri

KFUM Damer gjør stadig nye signeringer frem mot seriestart. Vi har ikke første seriekamp før 3. mai, for NFF har visst funnet ut at damelag i 4.div gjerne kan ha en kort, enkel serie. Så vi har derfor benyttet både januar, februar og mars til å signere noen nye spillere. Det er nå tid for å annonsere noen av våre stolte nytegninger!

KRISTINE HARSTEN

Dette er et sukkersøtt, vakkert bidrag til damestallen. Og under det nydelige ytre skjuler det seg en tøff, klok og ivrig fotballspiller. Vi gleder oss til å ha Kristine med i sesongen. Hun har rukket å markere seg på treningene de siste månedene, og har til og med skaffet laget en annen viktig person til årets sesong. Mer om det ved en annen anledning. Vent i spenning!  

Og til dere som tenker.. "Harsten, har jeg ikke hørt det før?" Jo, det har du nok. Emmeli Harsten Eithun heter jo Harsten. Eller, rettere sagt, HET. Hun har faktisk byttet navn. Til Emmeli Eithun Skard. Har gifta seg og greier, hun. Greit å vite. Og ja, Kristine Harsten er tremenningen til vår kjære Emmeli. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar