25. april 2015

Nok en Kåffavenn vender tilbake...

Denne gangen som trener. Vi har nemlig den store gleden av å presentere dere for Svein Harsten. Nysignert trener for KFUM damer sesongen 2015/2016. Han har vært medlem i klubben i mange år. Det liker vi. Og den siste tiden har han inntatt rollen som damelagstrener. Det liker vi også!


Han har trent Korsvolls jentelag i mange år, og er sånn passe stolt av en Norway Cup-bronse i juniorklassen fra denne tiden. Ellers kan vi informere om at han ikke liker å tape. Han har uttalt at han blir mest sint inni seg og ikke utenpå.. Det gjenstår å se. (Dersom vi av en eller annen grunn skulle slippe inn et mål eller tape en kamp!?)

Svein kjenner altså klubben godt. Han har vært redaktør i Kåffas klubbavis, den gang klubbavisen ble trykket på papir. Han har vært formann i noe greier i Kfum-sammenheng, men dette har jeg ikke helt kildene på. Han har studert matematikk, hydrologi og sosiologi, men det har ikke så mye med fotball å gjøre. Han er rektor på Rønningen folkehøyskole, og herfra får han fler og fler facebookvenner ettersom årene går.
Tilslutt vil vi gjerne få gjøre dere oppmerksomme på at den gangen vår alles kjære Dag Magelssen (bilde) spilte sin første fotballkamp som lilleputt for KFUM, spilte han sammen med Svein. Det var visst en flott dag. Jeg tipper solen skinte og at det var god stemning både på banen og på sidelinjen. Akkurat slik vi håper det blir for Kåffas damelag denne sesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar