14. april 2015

Ein futsalrunde, futsalrunden, flere futsalrundar, alle futsalrundane....er nå over for sesongen.


Helga bøy på sesongens siste futsalrunde i Bjørnholthallen - inneskoene settes nå på hylla, vi kan endelig bruke baller med sprett i og målene som venter oss ute er SVÆRE å score på! Tenk så mange mål det kommer til å bli!

Futsalsesongen ble oppsummert i garderoben etter siste runde, som forøvrig endte i en seier og et tap og et nytt vennskap (mer om det senere). 3 ord ble valgt ut for å oppsummere sesongen: GØY. Vi synes faktisk det er gøy å spille fotball inne og få kamptrening gjennom hele året - til tross for ikke altfor mange seiere. VARIASJON. Det har vært utallige navneleker før kamper denne sesongen, mange gode juniorspillere har bidratt til at vi kan si at vi har fullført sesongen uten å bli kasta ut av serien og vi har heller ikke betalt bot - yes! Det er digg å kunne sette ambisiøse mål foran enhver sesong! Det var 2 av 3 ord, men undertegnede har glemt ord nr 3 - så her og nå velger jeg VENNSKAPSDANNENDE. Flott ord tenker du, de har det sikkert hyggelig og sosialt de jentene i 4-div! Å ja, Kåffa-damene disker opp med god stemning. Coach Mama får oss til å le, Helene får oss også til å le (les tidligere blogginnlegg, spesielt ordspillet keeper!), Ane slår luke på deg, Kjersti stiller i nickers (ja, de finnes enda, og ser bra ut!), Marthe kjører deg til trikken, Lie sitter på trikken med deg og Hanne er der alltid med smilet på plass og slik fortsetter det blant damene i Kåffa. 

Men allikevel var det noe annet jeg tenkte på da ordet vennskapsdannende dukket opp. En skikkelse som løper opp og ned høyre-linja passerer netthinna, en buldrende stemme som teller ned dukker opp i øra og uttallige kommentarer om spillets gang plasserer smilet på plass når jeg tenker på vår nye venn, dommer Hamid! Alder, sivil status, favorittpålegg og bosted er ukjent - men det er liten tvil om at vi har skaffa oss en ny venn. Hamid er dommeren som høyt fører monolog under kampens gang som han så gjerne vil gjøre om til dialog med den som ønsker det. Gjør du en finte roper han «verdensklasse», han setter pris på gode kombinasjoner «dere kan spille fotball jo», han sørger med deg når du ikke setter sjansen din «oooohh» og er glad når både spillere og han selv er enig om en avgjørelse «ja, du er enig i innspark til kåffa ja, flott» - god stemning blir det da! Når du har Hamid som dommer trenger du ikke tilskuere, he fix! Når du har Hamid som dommer trenger du ikke underholdning - he fix! Når du har Hamid som dommer får du deg en ny venn - he fix!


Så kjære Hamid, hvis du følger oss, KFUM damer A-lag, på denne bloggen og leser denne hyllesten til deg: vi gleder oss til ny futsalsesong allerede. For når man først har fått gleden av å ha deg som dommer vil ingen dommer kunne fylle tomrommet som du etterlater.

Og med det var futsalsesongen 2014/15 fint oppsummert! Selvsagt følger et bildeshow levert av vår andre venn AKB.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar