24. april 2015

Comeback

Hun spilte for Kåffa fra hun var liten jente til hun nærmet seg 20. Hun liker rosa. Hun er blond. Hun har en herlig latter. Hun er født på 80-tallet. Hun liker sikkert romantiske komedier og cupcakes også. Snakk om dame!

Det er snakk om et comeback som gleder hjerter både i staben og i spillergruppa. Det er gøy når "gamle" kåffajenter kommer tilbake til klubben de vokste opp i. Kåffa er en sånn klubb. En klubb det er hyggelig å komme tilbake til, og det har denne dama gjort. Noen år i Bergen har hun lagt bak seg. Som stjerne på NNHI´s fotballag er det ingen tvil om hun har holdt fotballferdighetene ved like. På trening tidligere denne uken ble undertegnede ganske satt ut, for å være ærlig. Comeback-lady fant frem Cruyffen og dro av et par-tre spillere. Jeg trodde hun trengte litt tid på å finne formen eller tørke støv av skoa, men så feil kan man ta.

Og hvem er så denne søte Kåffajenta som nå gjør comeback?


Eli Hoel Stenmark het hun da hun som liten pike koste seg på Lundeleir på 90-tallet. Hun vant noen cup´er og diverse med Kåffas 87-årgang. Hun heter fortsatt Eli Hoel Stenmark, liker fortsatt rosa og gleder seg nå til å vise gamle kunster på nytt kunstgress!

 1-2-3ndy som leder på Lundeleir i 2001 

 Kåffajenter, hei hei hei! 

Ledergjeng med noen kjente Kåffa-ansikter. Eli, nr. 3 fra venstre, gjør nå comeback for damelaget.

Hun fant også fort ut at Kåffa-kolleksjonen hadde endret seg siden tidlig 2000-tall. Heldigvis, vil noen mene. (Glinsende shortser var kanskje ikke så fint som vi trodde?) Denne dama er i hvertfall opptatt av mote og trender. Så da var det kort vei til kiosken i hallen, og vips så var antrekket i boks. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Takk til Sigbjørn Strand for lånet av Lundebilder. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar