28. januar 2015

Tilbakeblikk


Vi hadde akkurat beveget oss inn i året 2012. Det var kalde januardager på Ekebergsletta og ryktene gikk om at en kjekk, ung mann hadde blitt headhuntet til å være hovedtrener for KFUMs nye storsatsning! Kåffa ville igjen etablere et damelag! Både brevduer, elektronisk post, flyere og postmannen sjæl ble tatt i bruk. Nå skulle det satses - og informeres. Klubben kontaktet mange ulike spillere. Noen gamle, noen unge. Noen nykommere, noen med lang fartstid i klubben.

Med følgende vinkling skulle gamle og nye spillere bli overbevist om at dette var et lag vi burde bli en del av:Det stod ingenting om at denne Thomas Aspen var verken en hyggelig, omgjengelig, engasjert eller sosial type. For det visste kanskje ikke så mange på den tiden? Mange spillere lot seg likevel overbevise. Den faglige kompetansen var visst nok? Eller var det rett og slett gleden over å kunne tørke litt støv av fotballskoene som fristet mest? Mulig noen så for seg treningsleirer på fjellet med telemark- og alpininstruksjon? Noen hadde kanskje fått nyss om at Aspen skulle ta videreutdanning i spes.ped, og tenkte han kunne fungere som kollokvie-kamerat? Ikke vet jeg… Resultatet ble uansett at mange fotballjenter møtte opp, og vips var Kåffas damelag etablert!!

Damelaget har mye å takke Thomas Aspen for! Han var med å gjøre damelag-satsningen i Kåffa mulig. Han kom inn med friskt mot, gode ideer og trygg kompetanse. Han har vært med på å skape et lag med godt sosialt samhold, der det er rom for utvikling, både individuelt og som lag. Vi kan ikke nevne alt han har gjort for damelaget. Den listen ville blitt altfor lang. Men vi kan godt nevne at han i 2012 ble kåret til intet mindre enn ”Årets Trener” i Kåffa! Nå tar han en liten pause. Det fortjener han.

Bloggen benytter samtidig anledningen til å si at vi er på jakt etter ny trener… Fortsettelse følger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar