30. januar 2015

WE ARE CURRENTLY LOOKING FOR PLAYERS

Det var en gang en jente i starten av de glade 20-årene som tok en tur til Storbritannia, nærmere bestemt London. Hun visste ikke helt hva som ventet henne, men planen var å bo der i ett år. London viste seg raskt å være en spennende by. Bilene kjørte på feil side, Starbucks leverte Frappuccino chocolate cream (extra cream on top? Yes, please!) og menneskene snakket pent og høflig med sin britiske aksent. London kunne by på musikaler, shopping, god mat, mer shopping og et såkalt yrende folkeliv.
Det var også mulig å melde seg inn i Fitness First dersom man ønsket ”a new beginning” eller ”loose body weight before you loose yourself”. De lilla FitnessFirst-reklameplakatene lyste opp annethvert gatehjørne. Den norske jenta som denne historien handler om hadde i grunn ikke behov for en ny start og hun fryktet heller ikke å miste seg selv. Det hun fryktet var at det ville være ekstremt kjedelig å henge rundt på et treningssenter. Hun hadde mer lyst til å spille fotball. Men hun kjente ingen fotballjenter i London. Visste ikke om noen aktuelle lag heller. Så da var det bare å benytte seg av det innholdsrike internettet, og sjekke hva kombinasjonen ”woman football team central london” ville gi av søkeresultater. 

Ikke lenge etter klikket hun seg inn på nettsiden til Hampstead Woman FC. Det dukket opp en slags blinkende tittel der det stod: ”WE ARE CURRENTLY LOOKING FOR PLAYERS!”. Snakk om god timing, tenkte hun. Tenk at de ser etter nye spillere akkurat nå som jeg leter etter en klubb! Ikke lenge etter sendte hun en mail til trenern, dro på et par treninger og hadde plutselig funnet seg en ny klubb. Noen overgangspapirer senere var hun spilleklar for Hampstead Women FC i Greater London Women´s League Division 2 (puh!) og fikk 20 herlige fotballvenner på kjøpet. For en god deal!

Post scriptum.
Da hun et halvt år senere la merke til at ”CURRENTLY LOOKING FOR PLAYERS!” fortsatt stod som et blinkende ikon øverst på hjemmesiden innså hun at den gode timingen kanskje ikke var så unik likevel…

Post post scriptum.
KFUMs damelag er CURRENTLY LOOKING FOR PLAYERS, og vi ønsker DEG velkommen til en trening eller tre. Enten på tirsdager ute på KFUM Arena (nydelig kunstgressbane med varmekabler og alt du kan ønske deg!) fra kl. 20.30-22.00 og/eller på torsdager inne (deilig!) i KFUM-hallen fra kl. 19.00-20.00. Lurer du på noe? Send gjerne en mail til stine.borgersen@if.no. Vi kan friste med ekstremt god stemning, herlig samhold, godt nivå og du kan få bli en del av en hyggelig klubb! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar