12. november 2014

Bilder sier mer enn ord...

Det var i Bjørnholthallen det skjedde i helgen! Der ble nemlig 3. og 4. runde i futsalserien spilt. Bloggen byr i den anledning på en aldri så liten bildekavalkade. Som annonsert ble det to tette kamper og liten tid til vafler i pausen. 

Rundens Kåffalag bestod av:
Nathalie Wedervang Andersson
Marthe Christensen
Hanne Borgersen
Hedda Røttingsnes
Marthe Borchgrevink
Eina Bergem Jørgensen
Emmeli Harsten Eithun


Bloggen gjør oppmerksom på at vi egentlig spiller med hvite Kåffastrømper. Forøvrig noteres det et pluss for å ha sko som matcher ballen. 


Unge og lovende Røttingsnes debuterte for damelagets futsallag mot Frigg! Det var stor suksess! Vi har hørt rykter om at det var noen speidere på tribunen, men vi ønsker å holde denne vakre jenta i Kåffa. Så ikke ta kontakt.Det ble en finfin futsaldebut for Marthe også.

Kåffas spiller nr. 74 tok nemlig saken i egne hender og satte inn 4(!) mål mot Frigg. Bloggen gleder seg til å følge dette talentet videre.

Emmeli finter/prøver å skyte med venstreslegga...

..og jammen ble det mål gitt! Emmis satte våre 2 scoringer mot Lier, og på spørsmål om hvordan hun opplevde kampene svarer hun følgende: "For å være helt ærlig var jeg mest opptatt av hvor sliten jeg selv var.. I tillegg ble jeg jo takla og tok en liten rull med latino-vri! Den var jeg meget godt fornøyd med".

Eina gjorde en god jobb i mål, men vi kan godt innrømme at hun også måtte plukke ut noen baller av nettet i løpet av søndagen..

Vi har dessverre ingen bilder fra tribunen, men ryktene sier at det var rimelig trangt om plassene?! Trofaste Anderssons var såklart på plass og bidro til å holde tribunestemningen oppe. Takk for det og for dere. 

Takk til Andreas Kristoffer Berge som tok mange fine bilder! We love you<3 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar