14. januar 2014

Hvor skal dette ende??

I dag skriver vi dato 14. Januar 2014, og hvordan er lagets tilstand?


Dette er fra sesongavslutningen på Halloween i 2013...:) (Beklager, Julie)

Lagets tilstand er veldig bra. Vi har 16-17 spillere, noe som kunne vært flere, men de som er aktive deltar også for fullt. Det er godt oppmøte på treninger, på futsalkamper, på dugnader og på avslutninger og sosiale happeninger. Nå har det også blitt en stabilitet i troppen, hvor vi har hatt de samme spillerne over lang tid. Dette gir resultater, da damene blir samspilte, de blir stadig bedre kjent og ved ganske høyt treningsoppmøte blir de selvfølgelig mye bedre.

I futsalen går det også nå strålende. Etter tre kamper er vi ubeseirede i 2014, og vi har klare planer om å holde den statistikken frem til 31. Desember 2014...;)

Hittil har vi slått OSI, Nesodden og Nordstrand i futsal, og i februar venter treningskamper på 11´er banen igjen. Det er mye som skjer rundt laget med masse glede og god humor. I tillegg er det mye konkurranseinstinkt og ønske om å vinne er derfor stort. Dette gir en meget god kombinasjon av god stemning og en prestasjonskultur som stadig gjør oss bedre.

Så, hvor skal dette ende? Det er alltid vanskelig å spå en fremtid for et to år gammelt lag, og når det i tillegg er voksne damer/jenter man snakker om, så kan mye skje. Allikevel ser jeg som trener veldig positivt på fremtiden for dette laget og vi gleder oss alle til å sette igang med 11´er fotballen igjen.
  
Vi ses på treningsfeltet, jenter! :)

Aktive spillere pr 14. Januar 2014:
Chaninie Thambs
Ingrid Lie
Vibecke Hansen
Hanne Borgersen
Nathalie Andersson
Helene Unsvåg
Adelen Gulli
Marianne Sundsvallen
Marthe Christensen
Juni Lund
Ingrid Torvanger
Sofie Arnevåg
Emmeli Eithun
Julie Eithun
Julie Fehn.
Linda Welde

Team rundt laget:
Thomas Aspen
Stine Borgersen
Kari Engmark Lunde
 

Coach Aspen 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar