24. november 2013

Runde #3 i futsalserien...

Lørdag 16. November hadde vi en ny kamp i futsalserien, og dette var mot det eneste laget vi enda ikke hadde møtt - Nesodden. Vi hadde bare én kamp denne helgen, og de som ble med var følgende spillere:

Chaninie - Keeper.
Helene - Def. anker.
Marthe - Def. anker.
Marianne - Ving.
Juni - Ving.
Nathalie - Ving.
Ingrid Lie - Ving.
Sofie - Spiss.
Emmeli - Spiss.

Vi var veldig spente på denne kampen, for vi hadde aldri spilt mot Nesodden før og derfor lå det litt usikkerhet i lufta på hvor gode de var.  Dette fikk vi uansett veldig raskt svar på. Vi scorer tidlig, og etter det var det énveiskjøring helt til dommeren blåste av kampen. Vi har full kontroll hele veien, skaper masse sjanser og ballen går fint på ett-touch i store deler av denne futsalmatchen. Det hele ender faktisk med at vi scorer 9 mål og setter ny scoringsrekord i en futsalmatch for oss. I tillegg holder vi nullen, hvilket gjør at det blir et meget pent resultat tilslutt - altså, 9-0 seier..:) 

For meg som trener var det veldig godt å se at det endelig løsnet for oss, og at vi greier å omsette mange av målsjansene til mål. Det som også var veldig lærerikt, var at kampen gav oss muligheten til å vokse som enkeltspillere. Mange kunne tørre å utfordre mer, gå for skudd, sette opp pasningskombinasjoner vi ikke har gjort før og på den måten bli tryggere både som individualister og som lag. 

Dette endte med at alle spillerne på laget satte ballen i nota innen dommeren blåste av. Alle unntatt vår kjære keeper da, selv om hun var oppe på en corner å gjorde et tappert forsøk. Denne kampen gav oss selvtillit, og derfor ser vi virkelig frem mot de neste kampene som er om én uke - 1. Desember mot Nordstrand og Koll. 

Vi gleder oss vilt og hemningsløst! :) 

Hard facts: KFUM - Nesodden: 9 - 0. 
1.mål: Helene
2.mål:Ingrid L
3.mål: Marianne
4.mål: Sofie
5.mål: Nathalie
6.mål: Ingrid L
7.mål: Marthe
8.mål: Juni
9.mål: Emmeli

Assist blir lagt på senere! 

Hovedtrener - Thomas Aspen

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar