7. november 2013

Runde #2 i futsalserien...

Torsdag 31. oktober ble det arrangert sesongavslutning for laget, og da ble det selvfølgelig Halloween-tema! :) Under ser dere "lagbilde" fra kvelden som i klar KFUM - ånd var 100% edruelig og med høy kaklefaktor. Priser ble delt ut, spillerenes spiller ble kåret og beste utkledning fikk en fin gullmedalje..:) Det ble en svært hyggelig seanse, men det ble kanskje ikke den perfekte oppladningen til runde to i futsalserien....??


 


Hvem var med:
Chaninie - Keeper
Helene - Forsvar
Linda - Ving/Midt
Juni - Ving/Midt
Ingrid T - Spiss
Ingrid L - Ving/Midt
Nathalie - Ving/Midt
Marianne - Ving/Midt
Marthe - Forsvar
Hanne B - Spiss/Forsvar
Emmeli - Spiss

For lørdag 2. november spilte vi runde to i futsalserien, og det gikk ikke akkurat som forventet. Vi tok kanskje litt lett på det, var kanskje ikke helt tent/forberedt kombinert med at lagene vi møtte var ganske gode. Spesielt Koll holdt et ganske så høyt nivå - noe vi ikke forventet (ikke noe vondt ment til Koll). Det ble en meget målrik kamp, hvor det rant inn mål i begge ender. Allikevel holdt vi ikke helt nivået, og det ble et tap mot Koll som jeg synes var rettferdig. Til tross for et kjedelig resultat, er det verdt å trekke frem følgende:

- Scoringen til Marthe kommer på et vakkert spill fra hele laget. Ballen går på et touch i feiende fin fotball, og Marthe(som den siste av spillerene som ikke hadde vært borte i ballen) prikker ballen i goal på første touch - en nydelig oppvisning i effektivt pasningsspill!
- Vi får straffe, og da det er mye uvisshet rundt hvem som skal ta straffen - går Marianne frem med stor selvtillit og selvsikkerhet. Hun legger ballen på straffemerke, og banker den utagbart for keeper opp i nettaket.
- I tillegg var Hanne tilbake fra folkehøgskolen, og hun viste klasse og tillitten verdig med å få spissplassen, ved å sette ballen i nota. Takk for det, Hanne! :)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mot OSI gikk vi opp i ledelsen(1-0), og vi spilte veldig fin fotball tidvis i kampen. I tillegg har vi en god statistikk mot OSI på 11´er banen, men inne har vi klart større problemer og det endte derfor med et surt tap mot rivalene våre fra Domus. I denne kampen spiller vi også ofte fin fotball, og vi har mange sjanser til å score, men greier ikke å få ordentlig uttelling. Det er mye positivt å trekke frem fra begge kampene(spesielt i kampen mot OSI), men jeg som trener fikk også mange ting å tenke på.

Ser jeg begge kampene under ett, så er hovedtrekkene at vi gir jernet og jobber drakta omtrent av oss. Vi har masse vilje, og prøver så godt vi kan, men samspillet/samhandlingen sitter ikke helt som vi ønsker. Dermed har nå treningene blitt preget av taktikk og handlingsvalg som skal gjøre oss bedre rustet til videre spill i futsalserien. 

En ting er ihvertfall sikkert - vi kommer sterkere tilbake!!


Hard facts: 

Helgens beste spiller: Chaninie - keeper. 

KFUM - OSI: 1 - 4

Mål:
1. Helene. 

KOLL - KFUM: 6 - 3

Mål:
1. Hanne B
2. Marianne S. - Straffe.
3. Marthe

Jeg anbefaler også på det sterkeste å lese spillerenes hjørne i bloggposten under..:)

Coach - Thomas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar