19. oktober 2013

Seriestart i futsalserien:

19. Oktober: Nordstrand - KFUM. 
Av de som var skadefrie, så var følgende med:

Chaninie, Helene, Nathalie, Marianne Juni, Sofie, Linda W, Emmeli og Julie. 


Da ble datoen 19. Oktober, og seriestarten for futsalen i vinter var et faktum. I tillegg var det ikke bare seriestart, men det var også mot Nordstrand - vår nabo i øst... Vi var veldig oppglødde og klare for å sette i gang. Tross alt er jo futsal utrolig morsomt, og det er en herlig avveksling fra den vanlige 11´er fotballen. I tillegg var Julie tilbake fra skade, Linda W debuterte i futsalen for oss og Marianne signerte kontrakten og åpnet scoringskontoen vår i futsalserien...

I futsalserien i fjor hadde vi to harde kamper mot Nordstrand, og denne skulle ikke bli noe annet. I 1.omgang var vi litt varierende, men i store deler spilte vi meget godt og vist frem masse fint spill. Vi scoret et fantastisk mål, hvor ballen går meget hurtig på et touch og da blir Nordstrand tilskuere. Vi skaper også mange flere sjanser, men greier ikke helt å få uttelling.

I 2.omgang pusher Nordstrand høyere opp i banen, samt at de hver og en hever seg. Dette medfører at vi blir litt stressa, og vi senker egen kvalitet. Vi står allikevel imot, og når dere(kjære Kåffa-jenter) jobber med hjertet utenpå drakta, holder vi resultatet inn til slutt. Vi skaper flere kontringsmuligheter i 2.omgang uten at vi greier å utnytte de. Dette vil bli tatt tak i, når vi endelig får innetrening og ordentlig forberedelser til futsalen.

Det er ubeskrivelig deilig å være i gang igjen med futsal! :)

Hard facts:(Nordstrand - KFUM: 1 - 1)
1.mål: Marianne       Assist: Julie FO.
Gult kort: Nathalie.

Spilleren´s hjørne(ny del av bloggen):
På tribunen satt to av spillerne som foreløpig er skadet; Marthe og Ingrid Torvanger. Disse har på sin måte gitt et bidrag til bloggen og som et skråblikk på kampen:

"Igjen var vi samlet i Bjørnholthall
Vi løp rundt og sparket ball.

Det var tydelig at det var uvant
For sjanse på sjanse svant.

Men med kraft, spenst og fart
Fikk jammen meg Nordstrand det hardt.

Nathalie var i slaget
Skaffet fire frispark til motlaget.

Cha99 var rå
Spissen til Nordstrand ble både gul og blå.

Marianne var som ilden i et bål
Hun satte ballen kontant i mål.

Første match er vel overstått
Det var kjemperått!"

Skrevet av skadegjengen: Marthe og Ingrid T. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar