23. april 2013

Kampreferat: VIF - KFUM 21. April 2013

Serieåpningen....

Søndag 21. April var det endelig serieåpning og det var mot Vålerenga på Valle. Mange tilskuere hadde tatt turen for å se på(16 i tallet, tror jeg...), og det var mange forventinger som lå i luften før avspark.. Vi har hatt en god vintersesong med mye god trening og en futsalserie som har hjulpet oss godt. I tillegg har flere nye spillere kommet til, hvilket har medført en bredere stall.. Dette er utelukkende positivt! Allikevel må vi vente til neste søndag for å kunne slippe løs forventningene og gleden, for dette skulle vise seg å bli en resultatmessig nedtur - men en sportslig positiv erfaring!


Hard facts:
VIF - KFUM: 2 - 1. 
1.mål: Sofie Arnevåg.

Årets debutanter for Kåffa: 
Ingrid Torvanger
Ingrid Lie
Nathalie Wedervang Andersson


Jentene klare for kamp..
For ser vi helhetlig på kampen, så leverer vi en god kamp. Vi har veldig god kontroll defensivt og vinner igjen ballen ofte og vi er gode på å snappe/ta 2.ballene. Vi har også et supert pasningsspill og balleinnehavet eier vi gjennom hele kampen. Det som i løpet av kampen blir vår hengemyr er å få omsatt dette balleinnehavet og presset til målsjanser og mål. Dette vil også derfor bli fokus fremover på trening. Vi skal bli bedre til å avslutte angrepene! I tillegg ble også kampen litt preget av at undertegnede ble nødt til å prøve litt forskjellige konstelasjoner i et forsøk på å finne noe som kunne løse opp flokene vi møtte på 20-25m. Dette medførte en del bytting - både på posisjoner på flere - og mye inn og ut fra siden. Dette var ikke heldig sett i etterkant.

Målene vi får i mot er vanskelige å gjøre noe med. Vålerenga har to skudd på mål, hvor det ene kommer etter et feil idømt frispark og det andre på et langskudd fra 17-18m som sitter klistret i vinkelen.  Vårt eget mål kommer etter et fint angrep på kant, hvor ballen blir slått inn fra kanten og Sofie kommer i fart og setter den i nota.. En veldig fint mål etter pent spill!

Jeg synes totaltsett at det var en positiv kamp med tanke på fermtiden, og når vi får løst opp flokene så kommer også målene, og da blir vi farlige!

Ses på feltet, jenter!!

Nathalie Wedervang veldig fornøyd med skoa sine..


Julie Eithun superklar for kamp...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar