25. april 2013

En spesiell hendelse på trening...

Tirsdag 23. April skjedde det noe spesielt på KFUM arena... Det var trening for damelaget, og coachen(undertegnede) skulle få seg en kraftig overraskelse! En overraskelse som ikke bare var morsom, men som også gjorde litt vondt... Litt som å kjøre litt fort, for så å bli tatt i fartskontroll..

Før jeg går nærmere innpå selve hendelsen, vil jeg sette stemnningen for å gi dere et inntrykk i hvor dypt dette faktisk stikker... Det er ingen tvil om at det er flere av jentene på laget som er ganske så fotballinteressert. Det er flere som ser fotballkamper fra England(Premier League), og diskusjonene kan noen ganger bevege seg over til det småfrekke mellom trener og noen av jentene. Det er heller ingen tvil om at det er en intern kamp mellom to engelske lag innad i damelaget. For det står mellom to lag, to lag som heller ikke trives med å møte hverandre i Premier League.. To lag som nesten blir et derby å regne, selv om de ikke er fra samme by.. To lag som har en lang historie..

De to lagene jeg snakker om er selvfølgelig Manchester United og Liverpool...

På mandag, 22. April, sikret United seg seriegullet for sesongen 2012/2013 i PL. Vi tok vår 20´ende ligatittel og har ikke bare nå passert L´pool i antall ligatitler, men vi drar også ifra. Derfor var coach´n(som er United-fan) ute med leppa og ba jentene stille i Uniteddrakt på trening tirsdag 23. April. Aspen forventet et vakkert syn med 12-13 av spillerne i varierte Uniteddrakter.. Desverre skulle det bli noe helt annet.. Følelsen kan beskrives som å forvente en tre rettersmiddag, for så å få servert lompe med nugatti..

Derimot var det ei på laget(skal ikke nevne navn, Fenita) som dro i gang det stikk motsatte.. For som alle vet, så er jo Fehn - Olsen slekta tett knyttet til L´pool. Faktisk så tett, at når coach´n kom på feltet, var bildet under det som møtte han:


Det som toppet det hele, som kirsebæret på bløtkaka, melisen på pepperkakehuset eller hat-tricken til Van Persie(som da passerte en glefsende Suarez på toppscorer´n), var at Per Øyvind Olsen kommer vandrende forbi banen, drar av seg genseren og flasher en L´pool drakt.. Coach´n ble målløs(og det skal litt til), men innså at dette slaget var tapt.. En hel trening med bare Liverpool drakter ble litt mye, og jeg håper at dette var en engangsforetagelse.. Coach´n sliter fortsatt med ettervirkninger...

Tilslutt vil jeg anbefale dere å ta en titt på denne linken:

http://www.youtube.com/watch?v=GiOYWCKScMk

Takk for meg! "United are the team for me!"


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar