19. februar 2013

Kampreferat fra 16. Februar mot Bekkelaget og Nordstrand 2..

Lørdag 16. Februar var det endelig futsalkamper igjen, da vi hadde ventet 4 uker siden forrige gang vi var i Bjørnholthallen. Motstandere denne gangen var Bekkelaget og Nordstrand2, og KFUM skulle igjen bite fra seg i futsalserien..

Hvem var med:
Chaninie: Keeper. Gjør to gode kamper, og holder nullen x 2. En strålende futsalkeeper! 
Hanne: Tilbake for fullt siden ankelskaden, og viser at hun stadig blir bedre. Scorer også denne helgen!
Marthe: Blir stadig tryggere i sin rolle, og har også vokst som fotballspiller. To gode kamper, og et supert mål.
Adelen: Ving og kaptein. Er best i første kampen, men leverer solide prestasjoner jevnt over. 
Marianne: Spilte litt, men sliter med en strekk. Trenger å bli frisk nå! 
Ingrid T: Nykommer til laget, og er meget god. Leverer flere assist og trives allerede godt i KFUM.
Sofie A: Alltid farlig og god. Rask, god teknikk og en herlig innstilling gjør henne til en god fotbalspiller.
Julie FO: Teknisk god, slår kreative/gode pasninger og er en måltjuv! 
Emmeli: Spiller to gode kamper, og jobber utrøttelig! Skaper også mye offensivt for oss..:) 
Ingrid L: Nykommer til laget, og jobber meget godt. Sier selv hun gleder seg mest til 11´er sesongen.
Nathalie: Nykommer til laget, og trives allerede godt. Viser at hun er et fint tilskudd til laget. 


Under oppvarming...


Kamp 1: Bækkelaget - KFUM

Vi hadde en god inngang til matchen, og taktikken var klarlagt på forhånd. Vi kjørte en veldig god oppvarming, da vi skulle gå ut knallhardt fra første stund og følge de mann-mann(dame-dame) markering over hele banen. Målet var å presse de veldig høyt, og ikke gi de noe gratis. Det fungerte veldig bra og Bekkelaget skapte nærmest ingenting i løpet av 1.omgang. Vi skapte masse sjanser, men greide ikke helt å få uttelling. Derfor tok det en stund før det første målet kom. Når det første målet kom ved Adelen, skjønte vi at dette kom til å gå veien. I 2.omgang kjørte vi dermed fullstendig over de, og scoret enda to mål til ved Hanne(soloraid) og Marthe. Spesielt morsomt var målet til Marthe, som var hennes første mål i futsalserien - gratulerer!:) Etter kampen i garderoben, hvor matchen ble oppsummert, ble det påpekt fra noen av spillerne at det var begge forsvarerne(Hanne og Marthe) samt vingen(Adelen) som hadde scoret, og at ingen av spissene våre(Julie FO og Emmeli) hadde puttet.. Da tror jeg spissene bestemte seg, for makan til svar på tiltale i neste kamp skal man lete lenge etter...:)

Hard facts: Bækkelaget - KFUM: 0 - 3
Mål 1: Adelen. Assist: Ingrid T
Mål 2: Hanne.
Mål 3: Marthe. Assist: Nathalie

Banens beste: Adelen


Kamp 2: KFUM - Nordstrand 2

Inngangen til kampen mot Nordstrand var fyllt med mer spenning. Vi visste ikke helt hva slags lag vi ville møte, samt at forholdet mellom KFUM og Nordstrand alltid har vært litt spent. Derfor gikk vi ut litt roligere mot Nordstrand, før vi skrudde på gassen. 1.omgangen var ikke spesielt god fra oss, men etter en time-out kom det seg og vi tok oss sammen. Vi går opp i ledelsen ved Juff(Julie FO), men sliter fortsatt litt med å få ordentlig tak på de. Inntil Julie åpner scoringskontoen for alvor, og svarer på tiltalen i garderoben etter forrige kamp. For nå skulle det bli Fenita(Julie FO) show.. Hun scorer kampens første mål etter meget pent spill og assist fra Hanne. Så setter hun en til etter nok en gang meget pent spill fra vår side på et touch pasninger. Assisten kom denne gangen fra Ingrid T. Dette er i 2.omgang, og nå rundspiller vi Nordstrand. Det tredje målet står Ingrid T for, som får ballen midt på Nordstrand sin halvdel og setter fart. Så legger hun an, og banker ballen i kassa på egenhånd. Hun hadde bestemt seg på forhånd-den ballen skulle i mål! Men Juffær´n var ikke ferdig.. Det fjerde målet og Julie sitt tredje i kampen er en perle. Hun står på 7-8m, hvor hun får en pasning fra Adelen. Den pasningen tar hun på første touch, og med innsiden plasserer den kaldt nede i hjørnet. Keeper ante ikke hva som skjedde og hat-tricken er et faktum. Vi spiller to veldig forskjellige omganger, hvor Nordstrand gjør det vanskelig for oss i første omgang, mens vi tar full kontroll i andre omgang. Vi scorer fire, og Chaninie holder nullen igjen - strålende! 

Hard facts: KFUM - Nordstrand 2: 4 - 0.
Mål 1: Julie FO. Assist: Hanne
Mål 2: Julie FO. Assist: Ingrid T
Mål 3: Ingrid T. Ordna det sjølv.
Mål 4: Julie FO. Assist: Adelen

Banens beste: Julie FO. 

Tabellen.. 
Her mangler noen kamper, for å se full oversikt gå via linken på høyreside på bloggen..
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar