14. januar 2013

Referat fra helgens kamper mot VIF2 og VIF1...

Etter en lang juleferie var vi igjen klare for kamper i futsalserien, og vi åpnet etter ferien med en god porsjon utfordring.. Det var nemlig to kamper mot VIF: VIF2 og VIF1. Sist vi møtte de tok vi 4 poeng, hvor vi slo VIF2 og spilte uavgjort mot VIF1. Denne helgen skulle det vise seg å bli litt annerledes...

Hvem var med:
Chaninie - Keeper
Adelen - Forsvar
Marthe - Forsvar
Juni  - Ving
Marianne - Ving
Julie K - Ving
Kristin D - Ving
Sofie - Ving
Eirin - Ving
Emmeli - Spiss
Julie FO - Spiss
Hanne - Forsvar, men spilte lite grunnet skade. Ventes å være tilbake til neste match.

Kamp 1: KFUM - VIF2
Vi startet mot VIF2 som vi slo 5-2 første gangen vi møttes. Denne gangen banka vi de 7-1, og det ble scoret mange vakre(!) mål. Jeg anbefaler på det varmeste alle å komme neste helg for å se jentene spille go´fotball! Kampplanen var å gå ut lavt, for å komme inn i kampmodus igjen etter et lengere opphold, for så å angripe med høyt press ettersom vi ble litt "varmere i trøya". Kampenplanen fungerte meget godt, og når vi skrudde opp tempoet og ballen gikk på et touch ble VIF2 tilskuere.. Spesielt det første målet var en perle! Fra Adelen har ballen på midtstreken, til Sofie A banker den i åpent mål brukte vi 4 touch, alle 4 spillere var med i angrepet og vi brukte både dybde og bredde for å spille oss fri. Ballen spilles nemlig fra Adelen opp på Julie FO, som vinkler ballen ut på kant til Marianne som slår den på første touch til Sofie som setter den i åpent mål... Nydelig!(Akkurat da ble treneren smått rørt..) Etter de to første målene har vi kontroll inn, og det var en veldig morsom kamp! Masse mål, masse action og mye god fotball fra Kåffachicsa..

Hard facts: KFUM - VIF2: 7 - 1
1. mål: Sofie A Assist: Marianne
2.mål: Sofie A Assist: Adelen
3.mål: Kristin D Assist: Eirin
4.mål: Kristin D Langskudd.
5.mål: Emmeli - Etter litt klabb og babb i feltet pirker hun den inn. 
6.mål: Juffer´n Assist: Adelen
7.mål: Eirin. Alene med keeper og setter ballen rolig som skjæra på tunet i mål. 

Banens beste: 
Det er vanskelig å plukke ut en, så denne gangen går prisen til hele laget. Vi spiller en meget solid kamp som vi har full kontroll på fra start til mål. Masse fint spill på få touch, og det er veldig artig for undertegnende å se hvilken fremgang dere har!  

 Kamp 2: VIF1 - KFUM
Sist vi møttes ble det 1-1 i en utrolig nervepirrende kamp. Derfor var vi ganske spente pre-match. Det som fort ble tydelig var at VIF1 hadde forsterket siden sist, da blant annet Lisa Marie Woods og Lise Klavenes sto klare i førsterekka. Dette gjorde at vi fikk en veldig tøff kamp. Vi holder lenge følge før de åpner målkontoen. Det vil si - én spiller åpner kontoen. Det ble fire mål på Lise Klavenes. På 2-0 fant vi ut at her er det bare å gi gass, for vi skal ha mål! Vi kjørte markering med høyt press,  hvilket resulterte i at vi skapte en del sjanser og scorer 3 mål etterhverandre. På den måten skaper vi litt spenning igjen i kampen, men desverre får VIF pirket inn det femte målet(igjen Klavenesen), og da er det kjørt. Allikevel er jeg meget fornøyd med jentenes stå-på-vilje under hele kampen og vi gir de ordentlig motstand i 2.omgang. 
Det var også morsomt for oss å høre at VIF regner oss som en av de bedre lagene i serien, og det er ikke galt til å være vår første sesong! :) 

Hard facts: VIF1 - KFUM: 5 - 3
1.mål: Kristin D
2.mål: Kristin D
3.mål: Eirin

Banens beste: Til tross for å hente 5 baller ut av nota, går denne prisen til Chaninie. Hun sto en veldig god kamp, og var veldig viktig i at det ikke ble mer enn det gjorde. Uredd og tøff, stuper keeperen inn i alle dueller. 

To spesielle hendelser:

1. Når Julie FO liggende innenfor egen 6m, krabber seg fremover i desperasjon for å blokkere et skudd... En spesiell situasjon som muligens kunne vært avblåst for liggende spill? :)
2. Når vi på en corner i første kamp skal kjøre et innøvd trekk, og alle spillerne på banen tenker på forskjellige trekk... Det medførte artige bevegelser...:) 

NESTE KAMP: Søndag 20. Januar kl 12.00 i Bjørnholthallen. Motstander er Grüner. 


Coach Aspen




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar