17. desember 2012

Oppsummering av de siste fire kampene...

Hvem var med:

Chaninie (Keeper): Viser seg som en god keeper i futsal! En hyggelig oppdagelse..:)
Kristin (Keeper): Var med 15.Des og rulerte med Chaninie. 
Hanne B: Forsvarsbauta. Meget solid bakover, og bidrar fint offensivt med fart og ballkontroll.
Marthe(Martha): Rulerer på forsvarsposisjonen med Hanne, og blir bare bedre og bedre. God ballfordeler!
Adelen (C): Ving. Kaptein og viser det. Scorer mange mål, legger opp til mål og er jevnt veldig god.
Marianne(Minnie): Ving. Stor løpskapasitet, jobber utrettelig og viser fine dragninger og finter. Flere som har vært øre i toppen etter å ha møtt Minnie. 
Julie F - O: Solid spiss med gode bevegelser, og fint blikk for spillet. Har i tillegg en livsfarlig skuddfot.. (Bokstavelig talt, hilsen OSI keeper.)
Emmeli: Spiss som er god til å holde på ball, og vinkle oppspillene til vingene på ett-touch. Får hun ballen, vet vingene at det bare er å starte! 
Dammen: Ving/Spiss. Med både Juffær´n og Emmeli på plass bekler hun vingrollen meget god. Teknisk god med et farlig skudd. 
Julie K: Vingspiller med stor fart og utrettelig jobbing. Spiller stort sett alltid i joggesko, men viser allikevel gode tekniske finesser. 
Juni: Ving med stoor løpskapasitet. Jobber alltid så godt hun kan, og er både høyt og lavt i løpet av en kamp. Duracellkanin?
Sofie A: Ving, og kan også kalles lynving. Har stor fart, og gir du henne litt for mye rom, straffer hun deg. Utnytter dette, og skaper alltid mange store sjanser! Var veldig god både mot Bjørndal og OSI. 
Eirin: Gjestespiller hos oss i futsalserien. 

Siden forrige oppdatering har vi spilt fire kamper. Det er følgende kamper med resultater og hard-facts:

Søndag 2. Desember: (Oppsal Arena)

KFUM - Kolbotn: 0 - 6
Kolbotn er laget som leder serien vår, og som har vunnet alle sine kamper. De hadde før vår kamp et snitt på 10 scorede mål pr kamp. De har flere landslagspillere på laget, og vi visste derfor at dette ville bli en kamp for morroskyld, hvor jentene skulle få smake på det øverste nivået av damefotballen. Vi gikk ut med en klar slagplan om å tette igjen bak i håp om å gjøre dem litt frustrerte. Dette fungerte veldig bra, da jentene jobbet heroisk. Vi holdt 0-1 til pause, og vi var veldig godt organiserte. Utover i 2.omgang ble vi slitne, og dermed greide vi ikke å være like tett oppe i de, og da fikk de litt for mye rom. Det rant inn 5 raske mål mot slutten av kampen, men det skulle bare mangle. Vi spilte en veldig god kamp, men som det ble sitert etter kampen:

"Når keeper´n dems demper våre skudd som pasninger, så er jo det litt ydmykende..."


Nordstrand 1 - KFUM: 1 - 4

1.mål: Julie K. Assist: Juffær´n
2.mål: Adelen
3.mål: Adelen
4.mål: Adelen Assist: Hanne

Dette var en kamp vi var superklare for seier. Vi skulle ta Nordstrand, og det gjorde vi. Dette var en av de bedre kampene vi har spilt i futsalserien, og vi scora fire fine mål. Adelen var også superheit i denne matchen, og kjørte hat-trick. Vi tok med oss Kolbotnkampen inn i denne matchen, og forsvarte oss meget bra! Nordstrand hadde aldri en sjangs, og de skapte aldri flere store sjanser enn det ene målet de scora. Tre poeng til i banken, og vi dro hjem veldig fornøyde etter disse to kampene.

Sitat fra en nordstrandspiller underveis i kampen:

"Dette funker jo ikke.. Vi kommer ikke til med noen ting. Hva gjør vi?"

..................................................................................................................
Lørdag 15. Desember (Bjørnholthallen)

KFUM - Bjørndal: 3 - 0

1.mål: Adelen
2.mål: Adelen Assist: Eirin
3.mål: Juffær`n(Også kalt: Moder T) på et fantastisk frispark. BANG!! Rett i kassa.

Utgangspunktet for denne kampen var ganske morsom. Vi hadde avslutning med laget kvelden før, og mange var ikke veldig tidlig hjemme.. I tillegg var denne kampen kl 09.00 med oppmøte på Bjørndal kl 08.15. Som trener, så var jeg veldig spent hva jentene hadde å banke på med. Det skulle vise seg å NESTEN bli en grunnløs bekymring. Uten å nevne navn, så var det ei på laget som var ganske så dårlig, så det ble desverre ikke noe spilletid på henne.. Årsaken skal være ukjent, men at kroppen hadde godt av hvile var det ikke noe tvil om, der hun lå i horisontalen med dunjakke over seg..:)

Dette ble en litt rar kamp, men vi holdt fokus og spilte til tider veldig bra. Vi hadde ballen mye, og styrte kampen. De gangene Bjørndal hadde ball, kjørte de opp keeper for å få overtall, dette så Adelen og hun snappet dermed ballen og la den kaldt i goalen fra egen banehalvdel. Mot slutten av kampen for vi også frispark fra 10 - 11m, hvor Fenita banker ballen rett i goalen, og da er kampen fullstendig punktert. En god kamp, jenter! :)  Følgende sitat fra Julie bør også tas med:

Coach Aspen: "Herlig frispark, Julie. Godt plassert!"
Julie F - O: "Takk, men det var ikke akkurat der jeg sikta da..."

OSI - KFUM: 1 - 2

1.mål: Eirin. Assist: Adelen
2.mål: Hanne Assist: Eirin

I kampen mot Bjørndal kjørte vi markeringsforsvar, mens vi i 1.omgang mot OSI prøvde oss på soneforsvar. Dette fungerte ikke like godt, og det gjorde at OSI gikk opp i 1-0. Dette var også resultatet til pause. Vi greide ikke helt å kommunisere godt nok til å lykkes med sone, så i pausen gikk vi tilbake til markeringsforsvar. Dette gjorde at vi fikk et helt annet tak på kampen. Vi sto også veldig høyt, hvilket gjorde at OSI aldri fikk etablert et angrep. Vi skapte mange store sjanser, og utover i 2.omgang utlignet vi til 1-1. Spenningen var stor på dette tidspunktet.. 2.omgang ble også preget av litt skader.. Først setter Juffær`n et skudd midt i trynet på keeper´n, så hun går ned for telling.. Så(fikk ikke med meg hvem), i en duell om ballen, sparker en av oss keeperen i hånda, så hun får lillefingeren ut av ledd. Dette medfører også en lenger pause, da fingeren må bli satt på plass før vi spiller videre. Når vi setter i gang igjen, fortsetter vi å kjøre kampen og tilslutt får Hanne pirket ballen i mål etter høyt press. Da er det 3min 35sek igjen av kampen.. Da var det forsvar for alle penga som gjaldt! For å gjøre det ekstra spennende, gir vi de en siste mulighet innenfor egen 6meter, men Chaninie(keeper) greier å få tak i ballen og seieren er dermed i boks.. En utrolig spennende kamp med masse action og en happy-ending for oss! :)

Denne helga gav oss da 6p av 6 mulige, og resultatene vi leverer begynner det å lukte svidd av!! Jeg(som trener) begynner virkelig å se frem til 11´er sesongen til våren - det kommer til å bli utrolig gøy...:)

Ha en riktig god juleferie, jenter! Første ferien siden oppstarten i februar. Nyt den,  også ses vi på ny-året!


Coach Aspen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar