28. november 2012

Tidenes trening...

Tirsdag 27. November kl 19.00 var det tid for trening på KFUM Arena...
Rammene var et syyykt snøvær med en brutal vind som gjorde at man verken hørte hva som ble sagt eller så noen ting når man løp mot vinden. I tillegg la snøen seg fort på banen, og det gjorde at det ble såpeglatt.. Spesielt Vibeke merket dette, hvor hun tok en cruyff-vending og lå plutselig pladask rett ut på magan..(Til de andres store latter, men dette er ikke vondt ment, Vibber´n..)

Det ble med andre ord viktig å holde trøkket oppe på treningen, for å holde varmen. Dette ble også gjort og det ble spill med 4 vs 4 store deler av treningen.. Først i possession-mode, og så mot små mål med rulering med hvem som møtte hvem. Her jobbet dere steinbra! Noen la også ned så mye innsats at det endte med middagen i retur, andre blødde på ankelen etter å ha blitt utsatt for en noe tvilsom sklitakling og flere hadde pakket seg så godt inn at de verken hørte eller så noen ting ut av glugga mellom fleecehalsen over ansiktet og lua/hetta tredd godt nedover panna...

Hvem som vant spilldelen er derfor uvesentlig, for det som er viktigere er det herlige engasjementet dere jenter viser for laget og for treningene. Til tross for et vær som kunne gitt hvem som helst treningsfobi, og som kunne ført til at dere fant sofa`n et mer egnet sted enn KFUM arena med en skrikende og hoppende Thomas, så møtte 14 av 16 opp på trening og gjennomførte i stor stil! Det var utrolig morsomt å se, og dere skal ha mye kred for dette!

Min intensjon med denne bloggen er også å understreke viktigheten av dette samholdet og trofastheten til laget! Fortsetter dere sånn jenter, så kommer dette til å bli utrolig bra! :)

Husk også at det ikke fins dårlig vær, bare dårlig klær! Trene gjør vi uansett - vi er jo tross alt Kåffa-damene! :)


Sportslig hilsen

Coach Aspen(som for tiden ser ut som en hobbit med alt skjegget..)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar