18. november 2012

Referat fra futsalhelgen - 17. November.

Spillere som var med mot Bækkelaget og Nordstrand 2:


Fra b.v: Eirin, Kristin B, Hanne, Emmeli, Marthe og Marianne
Fra f.v: Julie K, Chaninie, Juni, Julie FO og Kristin D

Lørdag 17. November var det klart for en ny runde i futsalserien, og motstanderne var Bækkelaget og Nordstrand 2. Kampene begynte kl 0900 og kl 1100. Det som var tydelig ved oppmøte, var at vi er ikke noen morgenfugler... Det var mange trøtte tryner, og noen måtte til og med ta en "powernap" i en garderobe mellom kamp 1 og 2. Derfor ble det en god oppvarming før kampen mot Bækkelaget... Vi var også veldig revansjesugene etter sist rundes lille fadese med tap mot Grüner..

Kamp 1: KFUM - Bækkelaget Kl 0900.
Etter forrige rundes møkkakamp, hadde coachen gått i tenkeboksen, og kommet frem til flere nye taktiske grep. Det var blant annet et ryddigere system på byttingen, samt en klarere tanke rundt presshøyde og besluttsomhet og innøvde cornervarianter. Dette gjorde at vi fikk god kontroll på kampen fra første stund, og jentene jobbet meget godt og disiplinert. Vi styrte mye av kampen, og scoret også flere vakre mål. Bækkelaget hadde egentlig aldri noen store sjanser, og målene vi slapp inn kunne lett vært unngått. Vi ledet imidlertidig 4 - 1, og hadde full kontroll på matchen hele veien. Flere spillere sto også frem i denne kampen! For å nevne noen, så har ikke Juni spilt en bedre kamp, Eirin var et hyggelig bekjentskap og Marthe fant fort rollen sin som forsvarer. 

Hard facts: 

KFUM - Bækkelaget: 4 - 2

Målscorere:
1. mål: Eirin. Assist: Dammen
2. mål: Dammen. Assist: Eirin
3. mål: Hanne. Assist: Julie K
4. mål: Julie FO. Assist: Eirin

Banens beste: Kristin Dammen. Stor løpstyrke, scorer et mål selv, og leverer en fin assist. Alltid farlig. 


Kamp 2: Nordstrand 2 - KFUM Kl 1100. 
Inngangen til denne kampen ble ikke optimal, og coachen ante en undervurdering av motstander hos jentene før kampen ble blåst i gang. Vi fløy høyt etter forrige kamps trygge seier, og mange tenkte at dette blir grei skuring. Dette skulle derimot vise seg å bli ganske annerledes.. Nordstrand 2 stilte nemlig med et mer 1.lagspreg enn vi ventet, og de hadde flere gode individuelle spillere. I tillegg spilte de konsekvent i 2-2, og dermed så vi hva vi må trene på til neste runde. Spesielt det høye presset + markeringer ble utfordrende for oss, når de kom med disiplinert 2-2. Dette medførte at vi lå under 3-1 til pause, og vi hadde en formidabel utfordring til 2.omgang. Derimot ble 2.omgang en opptur, hvor vi tok over kampen, og skapte mange store sjanser. Vi scoret to fine mål, og utlignet rett før slutt. I tillegg hadde vi egentlig vinnermålet også, men en PIRKEDOMMER annulerte målet, fordi ballen lå 30cm for langt til venstre på streken - MAKAN! Etter kampen var Nordstrand fornøyd med 1 poeng, til tross for ledelsen til pause. Vi var faktisk litt skuffet, og det sier det meste om hvordan dere hevet dere i 2.omgang!

Hard facts:

Nordstrand 2 - KFUM: 3 - 3

Målscorere: 
1.mål: Kristin D
2.mål: Eirin. Assist: Julie K
3.mål: Julie FO. Assist: Eirin
(4.mål: Julie FO. Etter en fin innøvd cornervariant.) ANNULERT! 

Banens beste: Julie FO. Viser hva hun er god for, spesielt i 2.omgang. Leker med motstanderne, og sprer om seg med gode pasninger. 

4 poeng på 2 kamper er jeg fornøyd med jenter! :) Vi har nå 8 poeng på 5 kamper, og det er bra! Molde vant tippeligaen med to poeng i snitt pr kamp - husk det! :)


Coach Aspen Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar