29. oktober 2012

Referat fra åpningshelgen i futsalserien....

Spillere som var med:
Kristin B
Hanne B
Chaninie
Adelen
Emmeli
Kristin D
Julie Kristiansen
Marthe (Martha)
Marianne (Minni)

                                        ..........................................................

Lørdag 27. Oktober var oppstart for futsalserien som går fra oktober til mars. Det er 10 lag med i serien, hvor det skal spilles to kamper mot hvert lag. Serien innebærer ca to kamper pr annenhver helg, hvor motstanden er ganske variabel. Vi var veldig spente i forkant, for veldig få av spillerne våre hadde spilt futsal før. Derfor var også spenningen ekstra stor, når motstanderne i de to første kampene var Vålerenga 2 og Vålerenga 1...

Kamp 1: Kl: 14.00 - VIF 2 - KFUM:
Vi startet heldigvis mot Vålerenga 2, det var greit å få lettere motstand i vår debutkamp. Det skulle ganske fort vise seg at spenningen/(bekymringen) var ubegrunnet. Vi tok tak i matchen med en eneste gang, og slapp VIF-2 utrolig lite til. Vi scorer 5 mål etter veldig fint spill, hvor ballen går på få touch og hyppig bruk av veggspill. De har aldri en sjangs i løpet av kampen, og selv om resultatet ble 5-2, så kunne vi fort holdt nullen. Derfor var åpningen på serien optimal, og jentene gledet seg veldig til match nummer 2 mot VIF-1.

Hard facts:

VIF 2 - KFUM: 2 - 5

Målscorere:
Adelen
Kristin D med hodet i knestående.
Emmeli
Hanne med et fantastisk raid fra forsvarsposisjon oppover høyre kant, og banker ballen i mål.
Adelen etter fint forarbeid av Kristin D.

Banens beste: Hanne står frem som en bauta i forsvaret, og bidrar i stor grad offensivt.


Kamp 2: Kl: 16.00 - KFUM - VIF 1:
Inngangen til denne kampen ble litt annerledes. Vi satte fokus på forsvarsjobbingen, da vi visste at vi kom til å møte et meget godt lag. Arbeidsoppgavene var lavere press, og dermed kjøre 100% på kontringer eller hvis vi fikk holde på ballen. Det gjorde også jentene til gangs! De var organiserte, trofaste mot oppgavene/rollene og kommuniserte godt med hverandre. Dette gjorde at VIF 1 fikk det meget vanskelig å etablere et ordentlig spill. Det jeg(Thomas) håpet skulle skje var at dette skulle gi oss kontringsmuligheter og de mulighetene kom. Dette skapte vi flere store sjanser på, og tilslutt endte det i mål i 1.omgang. Vi ledet 1-0 mot VIF 1 uten at de hadde hatt store sjanser og vi trodde nesten ikke helt det som skjedde. I 2.omgang skrudde VIF 1 opp tempoet og vi måtte jobbe vettet av oss for å holde unna. Vi måtte gi tapt én gang, men vi holder allikevel inn til uavgjort mot et meget godt lag som er erfarne i futsal.
Vi tok dermed 1 poeng mot VIF sitt førstelag, og det var takket være en kjempegod laginnsats og at vi var meget godt organiserte bakover. Stolt av dere, jenter!!

Hard facts:

KFUM - VIF 1: 1-1

Målscorere:
Kristin D

Banens beste: Adelen. Tar på seg kapteinsrollen! Instruerer jentene, motiverer og er meget god både på kanten og i forsvarsrollen.

                                           ----------------------------------------------Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar