5. september 2012

Kampreferat: Nordstrand - KFUMNordstrand - KFUM: 1 - 2
Søndag 2. September 2012
Niffen

Tilskuere: 22(Kun våre egne). 
En stor takk gis til tilskuerne som trofast stiller opp, og heier oss frem! De skaper god stemning på tribunen, og er lagets tolvte spiller! Fortsett sånn! :)
...........................................................................................................................................................Kristin

                Chaninie                      Vibecke                            Hanne                  Marthe


Adelen (K) 1 assist.


              Marianne                                               Julie                                       Juni


                                              Emmili 1 mål                             Ragna 1 mål


Innbyttere:
Maja og Martine

Søndag 2. September var det virkelig et lokalderby under oppseiling.. Det var en bortekamp med den desidert kortest reiseveien jeg noen gang har vært med på, og det er et lokaloppgjør som får Manchester United mot Manchester City til å blekne.. I likhet med Oldenborg er dette også et lag som lå langt over oss på tabellen etter vårsesongen, og det var heller ikke i denne matchen noe usikkerhet om hvilke av lagene som hadde fått lavest odds av Norsk Tipping(til tross for en superform for Kåffa). Allikevel skulle selvfølgelig kampen spilles først, og vi hadde jo også en Oldenborgseier i bakhodet fra forrige søndag....

Oppkjøring til kampen var ikke optimal. Vi hadde(med mild overdrivelse) flere med forkjølelse og det var omtrent en strekk i hvert et lår på banen, men hva gjør vel det? Ikke for ståljentene fra Kåffa, ihvertfall..

1.omgang: 
Kampen blåses i gang, og vi merker fra første stund at Nordstrandjentene er kvikke i beina, og flinke til å være hurtig oppe i oss. De gir oss veldig liten tid, og dette medfører at vi sliter med å etablere possessionspillet vi har vært veldig gode på de siste matchene. Det tar heller ikke mange minuttene før oppdame/assistent(Stine B) konkluderer med at dette blir en "slåss"kamp, hvor vi må kjempe for å vinne. I tillegg har Nordstrand to ganske gode spisser som gjør jobben veldig vanskelig for midtstopperne(Vibecke og Hanne) og ankeret(Adelen). NIF får ofte ballen i mellomrommet mellom forsvaret og midtbanen, og skaper dermed flere gode sjanser. Dette fører til at vi får flere kontringer, men vi er litt for upresise i avleveringene og kommer aldri til de helt store sjansene.. Før... Godt ut i 1.omgang får vi nemlig en ny kontringsmulighet. Emmili mottar ballen på NIF´s banehalvdel og spiller til Ragna. Hun drar da på seg to spillere, før hun spiller Emmili fint gjennom. Der er vår nye spiss iskald, og legger ballen fint i mål. Litt imot spillets gang får vi 1-0! En meget fin scoring kommer som følge av et godt samarbeid mellom spissene våre. 1.omgang fortsetter etter dette som den starten, og jentene jobber heroisk. Vi må bytte oftere enn normalt, da flere av jentene omtrent går i bakken av hoste og tette halser...

2.omgang: 
I pausen gjør vi noen taktiske grep rundt hvordan ta hånd om spissene til NIF. Dette løser Vibecke og Hanne meget bra, i samarbeid med Adelen som faller dypere ned og vi får dermed bedre tid med ball. Juffe følger også opp dette ved å posisjonere seg veldig smart, og dermed får vi ganske god kontroll på midten. Dette resulterer i at NIF nesten utelukkende utover i 2.omgang slår mye mer direkte i bakrom. Forsvarsjobben blir dermed litt annerledes, men vi blir fortsatt presset ganske lavt. Dette medfører imidlertidig enda flere kontringsmuligheter for oss. Kantene våre(Marianne, Juni, Martine97 og Maja97) gjør i denne perioden av kampen en meget god jobb. De er både lavt i forsvar og villige fremover i angrep, noe som gjør at vi kommer til flere store sjanser.
På dette tidspunket i andre omgang, hvor det er ca 15-20 min igjen å spille står kampen og vipper. Man har følelsen av at dette er første-mål-vinner, og sånn skulle det også bli... For helt på tampen av 2.omgang lobber/passer Adelen en flott pasning gjennom til Ragna. Timingen i løpet er meget god(noe vi trengte på grunn av en meget god forsvarsfirer hos NIF) og hun kommer alene igjennom.. Hun takker for pasningen, og setter ballen kaldt forbi keeper og i mål. Det neste som skjer er at dommeren blåser av..

Denne seieren kommer fordi dere(jenter) jobber steinhardt, og med en upåklagelig innsats! Vi møter et meget godt lag som gjør det meste vanskelig for oss, men dere jobber så bra at vi allikevel greier å hanke inn 3 nye poeng! Jeg er imponert, og meget fornøyd!

Individuelt:

Kristin:(Keeper)
Vår kjære keeper blir stadig bedre og bedre. Hun blir tryggere og tryggere, og sier klart ifra når hun skal ha ballen. Hun er nådeløs i duellene, og rydder unne det meste som kommer av bakromspasninger og gjennomløp. Hun leverer en meget god kamp!

Chaninie:(Høyre back)
I likhet med Kristin, er også høyrebacken vår en viktig brikke i laget. Hun har en meget høy fart, er duellsterk og timer taklingene bare bedre og bedre. Uansett hvilket lag vi har møtt, så har enda ingen matchen henne på farten og det skapes ikke mange sjanser fra motstanders venstre side. Gjør igjen en meget god kamp!

Vibecke: (Midtstopper)
Har mange gode kamper bak seg denne sesongen. Hun er meget stabil, og rydder unna veldig mye av det som kommer. Er duellsterk, noe som også gagner oss på cornere eller døballer offensivt. Hun løser også nye utfordringer på en meget god måte, noe hun viste spesielt i denne matchen. Hun og Hanne finner også hverandre meget godt, og de har blitt et radarpar.

Hanne: (Midtstopper)
Hanne var egentlig ikke midtstopper før sesongen startet, men har vokst i rollen og er nå meget god. Hun ser når hun må falle av, eller når det med må støtes. Er også duellsterk, og gjør sammen med Vibeke det meget vanskelig for motlaget å trenge igjennom. Har også mange gode kamper bak seg, og jobber steinbra i denne matchen.

Marthe(a): (Venstre back)
Marthe er en spiller som har mange offensive fibre i kroppen. Hun har en høy stå-på-vilje, og gir seg aldri. Har spilt venstreback(en litt uvant posisjon) de to siste matchene, men har løst dette utrolig bra! Sammen med de tre andre, er dette forsvaret bunnsolid og det krever noe ekstraordinært å komme igjennom. Dette ser vi også på antall baklengsmål som i antall er radikalt redusert siden de første matchene i vårsesongen.

Adelen"Duracell": (Defensivt midt.anker)
Kapteinen på laget ble utfordret i denne matchen. NIF var utrolig raskt oppe i henne, og gjorde nesten alt meget vanskelig for henne. Fikk dermed minimalt med tid på midten. Til tross for dette legges det ned en heltemodig innsats. Hun krummer nakken, og går til så det suser. Viser også i denne kampen en stadig voksende evne til å kommandere og styre laget. Spiller også fint igjennom Ragna på vinnermålet. Er smart og meget god.

Julie"Juffe-Luff": (Offensiv midtbane)
Julie viser i sin posisjonering at hun stadig blir smartere. Spesielt i denne kampen, hvor hun ofte trekker ned for å hjelpe Adelen når det trengs. Hun er også nesten alltid et fint pasningsalternativ for resten av midtbanen, og slår fine stikkere gjennom til spissene. Kan også brukes som spiss ved rulering, hvor innsatsen som legges ned i løpet av 90min er super!

Marianne: (Høyre kant)
Marianne er ganske fersk i laget, men har sklidd rett inn. Hun er fotrapp, og jobber til det omtrent sier stopp. Det vil si; helt til kapteinen gir beskjed om at hun trenger en pause. Marianne er et fint tilskudd til laget, og har mye å komme med-både offensivt og defensivt. Gjør i denne matchen en viktig og god jobb!

Juni: (Venstre kant)
Sto over forrige kamp på grunn av influensa, men var nesten klar til denne matchen. Det ble en del hosting, men til tross for dette er det ingen ting å si på antall meter som legges ned i løpet av matchen. Gjør alltid en heltemodig innsats defensivt, og siden det trengtes i denne matchen ble hun en viktig brikke. Bra jobbet!

Emmili: (Spiss)
En annen nykommer som også har bemerket seg. Scoret i denne matchen en fin goal, og er en god spiss å ha på topp. Er meget duellsterk og god til å holde på ball. Dette nøt vi også godt av i denne matchen, da det gav oss litt pusterom bakover. Kombinerer fint med Ragna på målet, og er en meget fin tilvekst på laget.

Ragna97: (Spiss)
Ragna og Emmili utfylte hverandre veldig fint. Ragna er en spiller med høy fart og gjennombruddskraft. Hun er også en meget farlig spiss, da hun ofte får nettkjenning. Er veldig god i denne kampen også, hvor hun ved nesten enhver andledning skaper problemer for motlaget. Leverer dermed igjen en solid match med en flott scoring!

Maja: (Kant/spiss)
Maja var nå tilbake på a-laget. Viser også i denne matchen at hun ikke er fremmed for å spille her. Hun matcher nivået veldig bra, og dette gjør hun med bakgrunn i sin høye fart og gode kantspill. Står på så hardt hun kan, både defensivt og offensivt. Pådro seg desverre en kraftig smell i kampen, og vil nok lide en stund under denne skaden. Alle på laget hos oss ønsker henne riktig god bedring, og håper hun er så fort som mulig tilbake på fotballbanen!

Martine: (Kant)
Har omtrent akkurat kommet tilbake fra skade, og får derfor en drøy halvtime spilletid. Martine er en god innbytter å ha på laget, og med mer spilletid er det ingen tvil om at hun vil komme opp på en veldig bra nivå igjen! Vær tålmodig!


Det er en glede å være treneren deres, og ser på tiden fremover med stor positivitet!


Coach AspenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar