18. september 2012

Kampreferat: Langhus - KFUM.

Langhus - KFUM: 0 -1
Tilskuere: 9 + bikkja til Berit.


Lagoppstilling: 

                                                                            Kristin


                  Chaninie                           Vibecke                  Hanne                       Marthe 


                                                                             Adelen


                  Marianne                                             Julie                                Juni


                                                Sofie Arnevåg                      Emmeli

...........................................................................................................................................................

Innbyttere: 

Martine (97)
Martine Wang
Solveig (97)
Sofie Kjenne


Søndag 16. September var tiden for sesongens siste bortekamp kommet. Den var mot Langhus og etter seieren mot Nordstrand i forrige runde gledet jentene seg veldig til ny match. Denne gleden vises også i stemningen som er i og rundt laget. Mest fordi alle spillerne er motiverte for både kamp og trening, men også fordi det er tydelig at de synes dette er veldig gøy! 

Kampen mot Langhus har det vært snakket om litt i forkant, fordi her er det også noen som kjenner hverandre. Kristin D. på Langhus er ei god venninne av flere på laget vårt, og derfor var det ekstra spenning knyttet til denne matchen også-ingen ville tape.. I tillegg er Langhus et lag som ligger i bunnen av tabellen, mens vi er midt på og på vei opp-ingen ville tape.. Vi hadde også i forkant av kampen 4 seiere på rad, så vi skulle ihvertfall ikke tape.. Det var utgangspunktet før matchen - Ingen ville tape denne kampen...

Vi fikk dog ingen perfekt inngang til kampen. Vi kom litt sent av gårde fra Kåffahallen og med bakgrunn i flere årsaker måtte det bli litt forandring i første-11`ern rett før start.. Ingen skal på noen måte henges ut på grunn av dette, men at det vanker en GPS til bil i julegave på noen, er ikke helt umulig... 

 
Så til kampen:

1.omgang var en omgang hvor det tok tid før vi kom ordentlig i gang. Vi hadde høye skuldre, og vi slet med å finne nøyaktigheten i spillet vårt. Dette gjorde at Langhus ofte vant ballen, og vi brukte mye krefter på å gjenvinne. Når da Langhus hadde én taktikk, og det var lange baller mot ei som het Tokerud(tror jeg), så ble det en rotete første omgang. For de hadde i tillegg hadde medvind, og da ble det mange luftige baller i bakrom. Dette er derimot ikke noe problem for oss, da vi har en superstødig keeper i Kristin og et meget godt midtstopperpar(Hanne og Vibecke) som ryddet unna veldig mange av disse forsøkene. I tillegg gav ikke Chaninie eller Marthe bort noe rom på kantene. 
Det siste kvarteret i første omgang tok vi derimot mer over. Vi sto høyt og gjenvant ballen langt inne på Langhus sin banehalvdel. Det gjorde at vi skapte flere giga-sjanser, og at ikke noen av de ble mål er mildt sagt utrolig(Det lukter avslutningstrening denne uka). Slik ebber også 1.omgangen ut i pause med 0 - 0 på scoretavla...

Før 2.omgang begynte hadde vi en god prat i garderoben. Vi ble enige om noen få taktiske grep som skulle vippe kampen til vår fordel:
- Større presisjon i pasningene, og enklere pasninger(vinkle mer mot kant-enn inn i midten hele tiden.)
- Vri spillet raskere, når vi hadde grodd fast på den ene siden(spesielt Marianne hadde rom i bøtter og spann til tider.)
- I tillegg så vi at kommunikasjonen til ballfører om motspiller i rygg kunne bli bedre. 

Dette hjalp og vi fortsatte der vi slapp, med ganske høyt press og enda større ballinnehav. Vi ble flinkere til å rulle de enkle pasningene, og dermed ble Langhus løpende mer i mellom. Det gjorde også at vi skapte flere sjanser, og noen av de endte i cornere. Det skal sies at vi har brukt noe tid på trening på cornere - både defensivt og offensivt. Dette ser vi også resultater av: Vi slipper ikke inn mål på hjørnespark i mot, og vi scorer flere på våre egne. Det gjorde vi også i denne kampen. Adelen slår nemlig en meget god corner som akkurat går over motstanders keeper, og bak i feltet kommer Marianne på et perfekt timet løp. Hun banker dermed ballen rett i kassa, og vi leder 1-0! HERLIG! Når dette skjer slipper oss litt mer løs.. Ett-touch pasningene kommer oftere, backene kommer på offensive løp(!) og vi blir flinkere til å vri spillet. Mot slutten legger Langhus en spiller til på topp, og dermed blir kampen veldig svaiende frem og tilbake. Langhus kontrer(og er småfarlige), mens vi spiller ball og jobber iherdig. Dommeren blåser av kampen(noe tidlig), men vi innkasserer en ny seier, etter å ha investert mye krefter og hard jobbing rundt arbeidsoppgavene våre! 

Dere skal ha skryt jenter, for måten dere trofast jobber for måten vi skal spille på. Dere viker ikke, og om det butter i mot, så prøver dere igjen og igjen. Fortsett sånn!!

Tilslutt er det verdt å nevne av Martine W.(96) var med på sine første kamp for a-laget, og gjorde en god innsats. Martine(97) fikk også en del spilletid, og viste at hun fikset nivået veldig godt. 

Den individuelle tilbakemeldingen vil denne gangen komme på treningen i dag(tirsdag) og i morgen onsdag. Jeg kommer til å snakke med dere en og en. 

Ses på trening! :)


Coach AspenIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar