28. august 2012

Kampreferat: KFUM - Oldenborg 26.08.2012


Tilstede:

         Kristine
                   
                    Chaninie                    Vibecke: 1mål                    Hanne                Marthe 

          
                                                                   Adelen (C) Assist: 1                    Helene: Assist: 1                                  Julie                                    Marianne


                                              Ragna: 1mål                                   Sofie A. 


Innbyttere: Emily og Solveig(97)

...................................................................................................................................................................

Søndag 26. August 2012 var datoen for åpningskampen på høstsesongen for KFUM damene. Dette var  en kamp som mange på laget hadde sett frem til, da det var mot Oldenborg. En kamp som ikke bare omhandlet poengene, men den inneholdt også en del prestisje. Noe tilskuertallet også fortalte, når det var 44 stykker tilstede for å se på! Høyere enn gjennomsnittet til Lyn de siste årene de spilte på Ullevål... Grunnen til dette er de mange koblingene mellom spillere på begge lag, og det var flere venninner som skulle møte hverandre til match. Spenningen var til å ta og føle på...

Vi startet matchen med en spennende lagoppstilling. Det var flere nye spillere, blant annet Marianne, Emily og Solveig fra 97. Derfor startet vi opp kl 1900 på møterommet med taktikkprat og individuelle arbeidsoppgaver. Det blir stadig bedre og bedre stemning i gruppa, og det merktes også på møterommet i forkant av kampen. Vi var klare for første match, og slik gikk det....

1.omgang:
Vi tar tak i ballen fra første stund, men begynner de første 10min litt rustent. Flere av oss kjenner at det er en stund siden sist de spilte match, men heldigvis for oss(uheldigvis for Oldenborg) finner de fort tilbake til matchformen. Når vi i tillegg har Sofie og Ragna på topp, som er et übergiftig spisspar med høy fart og scoringsteft, ble vi skumle som ulven på natterstid. Den sentrale midtbanen(Duracell-Adelen og Juffe-luff) var også flinke til å gi de flere fine baller å jobbe med, noe forsvaret til OB hadde store problemer med å håndtere. Dette resulterte i flere cornere, og et stykke ut i omgangen fikk Adelen ballen tilbake fra en klarering, hvor hun slo direkte inn. Der hang Vibecke som en fugl over alle og satte ballen kontrollert i goal'n. En flott scoring med to veldig fine individuelle prestasjoner av både Duracell og Vibber'n!
Utover i omgangen fant vi hverandre også i småspillet, og dere serverte mange fine kombinasjoner av både løp og pasninger. Tidvis spilte vi OB helt ut, og de hang virkelig ikke med i svingene! Vi skapte blant annet et angrep etter 8-10 nydelige trekk som nesten ble scoring... For et mål det hadde blitt! Det var utrolig morsomt å se på, og med unntak av verdensrekorden i innkast på en omgang, var dette en av våre beste omganger! 


2.omgang:
Etter pausen skiftet kampen fullstendig karakter. Vi ble slitne etterhvert, kombinert med at Oldenborg flyttet opp spillere, så vi måtte kjempe som maur! Dette gjorde dere til gangs også, og som vi snakket om før kampen: Dere spilte virkelig med hjerte utenpå drakta, jenter!!
I pausen kom Solveig(97) inn, og det skulle vise seg å være lønnsomt.. For når vi ble presset tilbake åpnet det seg nemlig muligheter for kontringer, og der viste dere storhet! Ballen gikk fort i lengderetning, og det resultere i flere store sjanser. Så etter halvspilt i 2.omgang kombinerer Solveig og Ragna på kant med veggspill(Vakkert!), før Ragna vender opp og klinker ballen i motsatt hjørnet. En vakker scoring!:) Noe som førte til elleville jubelsener blant publikum...
De resterende 15minuttene ble det kjør imot, hvor OB også får en straffe. Det blir mål, og vi måtte virkelig tråkke til på slutten. Vi holdt allikevel stand, og greide også tidvis å holde ballen i laget, til tross for stort press fra OB. Vi vinner tilslutt matchen 2-1, og som det ble nevnt tidligere... David har slått Goliat før, og gjorde det jammen igjen...


Takk for en herlig match, jenter!


Kristin: 
Gjør en stødig match, rydder opp og holder ballene trygt i alle situasjoner. Er også fint ute å rydder lange pasninger i bakrommet vårt. Du blir stadig tryggere, så det er enkelt å se fremgang!
Chaninie: (Panini)
Starter litt rustent, men henter seg fort inn. Blir stadig tryggere og tryggere i pasningene, og har mange gode taklinger! Har blitt en meget god venstre back, og har blitt en viktig spiller når motlaget kjører lange baller i bakrom.
Vibecke: (Luftens Baron)
Starter litt rustent med noen feilpasninger, men kommer seg veldig! Viser gjennom matchen at hun er sjefen i duellene, og kombinerer også supert med Hanne. Scoringen er også vakker, og får snart tilnavnet: Luftens baron!
Hanne: 
Gjør en meget solid match. Er trygg og rolig i de aller fleste situasjoner, og er ikke redd for å trille ball i eget forsvar-selv under press! Begynner også å vise smartness rundt det å være midtstopper, på når hun skal falle av og når det skal stås høyt. Blir bare bedre og bedre!

Marthe:(Martha)
Måtte noe motvillig starte på venstre backposisjon, men viser jo veldig fort hvorfor hun ofte får i oppgave å bekle den plassen. Finner posisjonen sin godt, samarbeider godt med midtforsvaret(Luftens Baron og Hanne), blir stadig tryggere i pressede situasjoner og viser også offensive egenskaper ved å være med opp. Gjør en meget solid og god kamp!
Adelen(C): (Duracell)
Var superklar før kamp, og litt spent på matchen mot Oldenborg. I kampen viste hun storhet, og hvor god hun virkelig er på sitt beste. Fordeler pasninger med stor variasjon, drar av spillere i hytt og gevær(pass på at det ikke blir for mye), har en stor arbeidskapasitet og er i tillegg farlig fremover. En av banens beste!!
Julie(Juffe-luff):
Gjør en god kamp, og er veldig trygg i pasninsspillet på midten. Juffetaklingene er også vanskelig å komme unna. Sliter litt med posisjoneringen sin i 1.omgang, fordi vingene var flinke til å trekke inn. "Det ble så mye folk der", var forklaringen. I 2.omgang assisterer hun Adelen fint, når vi er under hardt press, og det er tydelig at intervaller på trening hjelper...
Marianne:
Startet på venstrekant, og har et fotballhodet. Er smart i spillet og flink til å se gode pasningsmuligheter. Har selv erklært seg som utrent, noe som også kom til syne da det trengtes pause etter 12min. Kommer inn igjen, og er veldig god! Kan gå både inn i banen, og ta med ballen rundt for å slå inn. Flink til å variere spillet, og har et stort potensialet for å bli en god ving.
Helene(97): 
Innleid fra 97, og med Helene vet jeg hva som kommer. Stor arbeidskapasitet og vilje til å jobbe for laget! Er også flink til å vinne ball, i tillegg til å være med på raske pasninger og småspill. Hadde litt utfordring med posisjonen sin, men etter litt hvile og coaching ble det veldig mye bedre. En god spiller å ha med i troppen!
Sofie:(Hurtigtoget)
Sofie hadde en meget god kamp. Er veldig villig på løp i bakrom, og har stor fart til å gjøre nettopp dette. Er også ganske god med ball og ikke minst målfarlig. Hun har også kapasitet til å sette småspill i trange rom, og jobber iherdig! Dette så vi, da det 3min før slutt endte med dødskramper på siden... Er et flott tilskudd til laget!
Ragna(97):
Ragna spilte på topp sammen med Sofie, og de kombinerte fint. De fungerte veldig bra sammen og stilte i stand store utfordringer for Oldenborgforsvaret. Er hurtig, tøff i duellene og ikke minst målfarlig. Leverte også en vakker scoring, og gjorde en av sine beste kamper for a-laget!
Emily:
Sammen med Marianne, debuterte hun i denne kampen for oss. Hun er også spiss, og gjorde en god jobb frem til strekken satt på fremsiden av låret(m. quadriceps(rectus) femoris). Er sterk i kroppen og tøff i duellene. Er dermed et fint oppspillspunkt for midtbanen, og hun ønskes virkelig hjertelig velkommen til laget!
Solveig(97):
Fikk sin debut for a-laget i denne matchen, og gjorde en veldig god jobb. Hun jobbet helhjertet og god kapasitet i seg. Hun la ned mange meter på den tiden hun fikk spille. Har også en fin assist, og gjør en god jobb!

Gleder meg til neste match!

Coach Aspen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar