11. juni 2012

Matchrapport: KFUM - Kjelsås Søndag 10.Juni

Matchrapport:

Søndag 10.Juni: KFUM - Kjelsås
KFUM Arena

Tilstede: 

                                                            Kristin

Chaninie                          Vibecke                          Hanne                        Marthe R


                                                          Adelen


                Martha(Marthe)                 Camilla                       Juni


                                           Sofie                       Julie


Innbyttere:
Sarah(97), Solveig(97) og Frida(97).

Søndag 10. Juni var det klart for match hjemme mot Kjelsås. Været var fint, spillerne var klare og publikum var klare for vår første seier!(Les: Bjørnar) Selv om Carina, Kaja og Hilde hadde meldt forfall, stilte vi med et meget godt lag! I tillegg var det tre 97-spillere som bidro til at litt rulering var mulig. Så blåste dommeren matchen i gang, og vi var igang....

1.omgang:
Jentene fikk tre hovedoppgaver å tenke på: Kommunikasjon(snakke sammen), roe ned på banen for å tørre og spille ballen med korte pasninger(possession) og roe ned foran mål for å kunne sette de sjansene vi fikk. Dette så jeg igjen på banen, og vi tar kontroll på matchen fra første minutt. Vi ruller opp og skaper mange fine sjanser. Camilla slår flere frekke pasninger i bakrom som både Sofie og Julie starter veldig fint på, hvilke fører til to store sjanser for Sofie som hun nesten setter. Så, etter flere sjanser og fint spill, blir Julie spilt igjennom og hun er helt kald da hun løfter ballen fint over keeper(Assist: Camilla). 1-0! Etter scoringen fortsetter vi å spille fin fotball, og skaper mye. Kjelsås måker stort sett bare langt og forsvaret gjør igjen en kjempejobb bakover! De er bunnsolide!
Så blir ballen spilt høyt opp på Julie, som viser stor hodestyrke i dag. Hun stusser ballen inn i bakrom til  Sofie som starter løpet sitt perfekt. Etter to tidligere sjanser setter hun fint den tredje, hvor hun også lobber elegant over keeper. En nydelig scoring(Assist: Julie).
Vi spiller vår beste 1.omgang noensinne. Vi er trygge defensivt, vinner ballen høyt i banen og viser masse godt spill på få touch gjennom alle de første 45 minuttene. Mot slutten av denne omgangen blir Camilla spilt opp i rommet mellom forsvaret og midtbanen til Kjelsås. Hun vender fint opp, og med litt flaks drar hun seg gjennom forsvaret og kommer alene mot keeper. Der drar hun av keeper, og setter ballen i det åpne målet - en flott scoring! Etter det dabber kampen litt av, og vi går til pause med 3-0! Årets beste omgang!

2.omgang:
I pausen går vi gjennom 1.omgangen, og fokuset ut i 2.omgang blir å holde trøkket oppe. Vi skal gå ut hardt, og ikke gi Kjelsås noe håp eller en god start. Dette gjennomfører vi også fra avspark. Vi går rett i angrep, hvor vi spiller opp fra back. Ballen går på få touch og hurtig på høyrekant, og vi får tilslutt lagt inn. Det ender ikke i mål, men det var et vakkert angrep, hvor ballen går raskt! Vi spiller Kjelsås helt ut!  Så slipper vi oss litt ned, og gir Kjelsås noen muligheter. Det resulterer i redusering etter at høyrekanten dems drar seg fri og setter ballen via stolpen i mål. Det gav ikke noe særlig mer spenning i kampen, men det ble en vekker for oss. Etter det tar vi over igjen og vi hever oss! Da går vi inn i en meget god periode, hvor vi spiller etablert-offensiv fotball(nesten powerplay). Vi ruller opp gang på gang og presser Kjelsås helt ned i egen 16m. Det var veldig morsomt å se!
Ut i andre omgang får vi et frispark ved midtstreken på vår venstre side. Den slår Camilla inn i feltet, og der dukker luftens baronesse opp - Julie! Hun header ballen vakkert i mål fra 10-12m - helt utagbart for keeper! En scoring selv Carew hadde vært stolt av!! Da var det avgjort og resten av kampen ble preget av bytter fra vår side.
En liten festbrems ble det, da Julie fikk seg en kjempesmell i en duell. Ryggen gikk på en skikkelig trøkk, og hun måtte ut. Vi ønsker henne riktig god bedring, og håper ikke at dette blir langvarig!

Totalt er dette vår beste kamp, uten tvil og publikum fikk også se en strålende match! :)

Det er også opprettet en egen side på facebook: www.facebook.com/kfumdamer
Gå inn å bli medlem!!

Individuell tilbakemelding kommer pr sms! :)


Coach Aspen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar