19. juni 2012

Kampreferat: OSI - KFUM Søndag 17. Juni

Matchrapport: OSI - KFUM

Resultat:
OSI - KFUM: 0 - 6

Tilstede:
                                              Kristin

Chaninie                Vibecke                 Hanne                   Marthe Rø.

                                             Adelen


         Martha(Marthe)            Camilla                  Juni

                             
                             Hilde                 Sofie Arnevåg

Innbyttere: Ingvild(97) og Frida(97).

Kampreferatet er denne gangen skrevet av Julie F. - O. da hun satt på siden etter forrige kamps smell i ryggen.


Da var det duket og servert til sesongens siste match før sommerferien. Lite ante vi om motsanderen OSI før vi ruslet opp på matta. MartHe fant tidlig ut at OSI spilte i vannrette striper, i sort og rød, noe som gjorde henne lettet slik at hun kunne se klart og tydelig forskjell på spillerne på banen.
Etter å ha kjørt gjennom kjeglene i oppvarmingen fordelte Coach T arbeidsoppgavene gjenvt mellom startellveren.

Imens dette skjer ankommer tilskuerne en etter en. Dog litt forsinket fordi mor Gustavsen, slu som hun er, rapper den siste ledige gratisparkeringen foran snuten på Eivind Arnevåg, som da må kjøre videre inn i parkeringshuset og betale kr 12 i timen. Surt. Bitterheten går fort over da han på banen ser hans datter (Sofie ) komme løpende mot keeperen etter et gjennomspillpassning fra Gustavsen. Mål ble det ikke, dog det gir klar beskjed til OSI og publikum om at DENNE kampen blir kanskje tidenes kamp av KFUM damers A-lag 2012!

Kampen starer med fint angrepsspill fra vår side. Vi har ballen mest og prøver å drible, finte og takle oss gjennom OSI´s midtbane og forsvar. Det oser mål til bortelaget helt til ullevaal stadion i denne perioden. Publikum river seg i håret etter utallige sjanser som settes over, under, ved siden av og på keeper. Så skjer det!!! 
Camilla (”Jeg skal til Bææægen”) Gustavsen finner fram silkepoten og sender ballen i rettning cornerflagget. Sofie (bibelskole) Arnevåg snapper opp ballen, tar ei flikkflakk finte forbi en forsvarspiller før hun velger å lobbe på langs over mål og over keeper slik at Hilde (Danmark) Engmark løper inn i mål med ballen. Dommeren blåser mål til KFUM-kameratene og trasker mot midtsirkelen. KFUM jentene tar en skikkelig feiring ved cornerflagget mens publikum synger ”macarena” av full hals. Folkefest var det! 1-0 står det til pause, noe vi er fornøyd med.

Pausen:
Camilla spurter på do, men Coach T samler jentene til et lite møte, der han fikser og mikser litt med arbeidsoppgavene og posisjoner. Mye klokt kommer ut, alle er helt stille mens han prater. Camilla kommer tilbake og drikker litt vann før den aktive dommeren blåser hardt i den lille fløyten og jentene tripper på banen igjen. 

2 omg:
Omgangen starter akkurat som Coach T ønsket. Ballen går fort mellom spillerne og OSI sliter med å vinne ballen tilbake. Vi er helt solide i forsvar – beste forsvarsrekken, som å se liverpool forsvaret på sitt beste i 2005 mente flere på sidelinja. Sitat Coach T ”jeg bøyer meg i støvet for dere.” Så ta det til dere (Vibecke, Hanne, Chaninie (sushi) og Marte).
Midtbanen skal også ha skryt for knallhard kriging. Adelen og Camilla var flinke til å bruke kantene i dag. Tommel opp til dere! Pga at jeg (gjestblogger- Anonym) ble tildelt notatblokka litt sent. Husker jeg ikke helt hvem som scorte nr 2 og 3. Men det tar vi bare som positivt at selv ikke Coach T greide å holde orden på målene. (Mange mål = bra kamp! )Hilde scorer iallefall mål nr. 4 etter 70 min, da Gus er helt alene på den ganske så øde midtbane da hun slår en glætt passning inn i 16 meteren. Keeperen kommer ut, men ikke langt nok før Hilde lobber kaldt over keeper og inn i mål. Jubelen runger over kolonihagene. Vi leder 3-0 og Camilla (bææægen) Gustavsen roper ut – ”jenter, nå er det vi som har kontroll på matchen, nå spiller vi ordetlig”
Før publikum er nede på jorden igjen ser vi fine veggspill mellom KFUM jentene. MartHe leverer ballen til Camilla (Bæææægen) Gustavsen som hæler den tilbake til MartHe. Flott å se på.
I det 79 minutt bytter Juni (jeg er bare snill) inn og Sofie (Comeback) Arnevåg kommer ut og skryter over sine fine sko. Dette fører til at Hilde vinner ballen høyt og slår en nyyydelig passning i åpent rom for MartHe som triller ballen inn i det lengste hjørnet med silkefoten. Keeperen blir forbauset over foten og blir spilt ut før ballen er i mål, 4-0!!!
OSI har lite å svare med og Far Juni kommenterer ”vi slakter dem ass”. Alle nikker og er enige.
Adelen (jeg elsker dyr og er kaptein) Gulli blir spilt igjennom og er slu som grisen selv da hun leker ballen inn i målet. Kaldt er det og OSI fryser. Keeperen ble faktisk så satt ut hendelsen at hun sparken ballen ut på sidelinja og Marte (Trulte) Domarsnes tar innkastet.

84. minutter spilt og Gussærn kommer med et nytt hælspark. Hun har lyst til å få BB.
Søknaden om BB blir vurdert ettersom hun dribler seg gjennom OSI, men skyter utenfor mål i det 89 minutt.
Da lurer Kristin (Kjemi) Keeper om hvor lenge det er igjen, hun har ikke hatt mye å gjøre i dag. 1 minutt roper en sliten dommer. KFUM jentene bestemmer seg for å være effektive da MartHe (nå spiss) får ballen og overrasker med en slumpeskudd mot mål. Keeperen velger å stoppe ballen med foten, ballen ligger fri og Sofie (America) Arnevåg utnytter keepernes forrvirring etter slumpeskudde og snapper ballen og mæler´n inn i mål. 6-0!!! Da synes dommeren det er nok og blåser av. Alle KFUM hjerter er glade. Jentene hopper av banen. Da Coach T skal gi tilbakemeldinger er Juni allerede i telefonen for å ringe hjem for å fortelle om seieren. Camilla løper av sted og glemmer feedbacken. Coach T smiler og gleder seg så mye til høst og vintersesongen slik at han gir oss egentrening i uka som kommer. Da blir Adelen kjempeglad, for da får hun med seg 2 for en på kino på tirsdager!!!

Vi reiser hjem til oss med smil om munnen. Endelig er vi i form, litt synd at det er sommerferie nå. Banens beste (BB) var vanskelig å kåre i dag ettersom det var mange meget gode kandidater, men valget falt tilslutt på Chaninie(som ble kalt Sushi av noen på siden) etter mye diskusjon og uenigheter fra juryen. Gratulerer!


Fra Coach T: 
Takk for en herlig match, og en veldig morsom vårsesong! Mye har skjedd siden januar, og følg med på facebooksiden for info om treninger som kommer! 


GOD SOMMER!! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar