22. mai 2012

Kampreferat: KFUM - FRIGG.

KFUM  - Frigg:

Tilstede: Kristin, Chaninie, Vibecke, Hanne, Juni, Adelen, Julie, Marthe, Sofie, Hilde, Helene(97) og Ingvild(97), Åsne(97).

Så var det duket for en ny hjemmekamp for oss, og det mot Frigg. Været var nydelig, spillerne var klare og alt lå til rette for sesongens første hjemmeseier og masse god stemning. Dette var derimot helt til dommeren blåste i gang kampen....

For det som skjer, med et brak, er at Frigg scorer 2 raske i løpet av de første 10minuttene. Dette gjør de hovedsaklig fordi forsvaret hadde fått beskjed av meg om å skyve høyere opp i banen, slik at vi komprimerte rommet på midten. Dette gjør også at spissene til motlaget må være mye mer obs på offsiden. På de to første gjennomspillene ser desverre ikke dommeren at det er offside, og Frigg for komme helt alene gjennom. Etter dette blir dommeren mer observant og det blåses hyppigere offside. Da har vi også mye større kontroll på matchen.

Etter disse målene svaier kampen mer frem og tilbake, og vi skaper flere store sjanser som vi ikke greier å omsette til scoringer. Det som preger kampen for vår del er god defensiv jobbing og hvor vi flere ganger vinner ballen høyt i banen. Det vi må jobbe mer med er å skape mer de siste 25m inn mot motstanders mål. Vi ender oftest opp med å slå ballen rett frem mot bakrom uten at det fører noe med seg. Dette skal vi ta tak i på treningene, jenter!!

I andre omgang skaper vi mest og i siste halvdelen av kampen er Frigg veldig kjørt. De lemper bare langt inn til Kristin, og vi må starte på nytt. I løpet av andre omgang kommer det et øyeblikks magi fra vår kaptein Adelen, som fra sin defensive ankerrolle, tar med seg ballen offensivt og klinker ballen nede i hjørnet med venstre"slegga". En flott scoring som bringer ny spenning inn i kampen! Etter det skaper vi enda flere store sjanser som fort kunne endt i mål, men vi har ikke marginene på vår side...

Totalt sett er dette en match som i all rettferdighet burde endt uavgjort eller med sier til oss, men slik er ikke fotballen og derfor må vi i laget ta tak i det kreative-offensive spillet. Defensivt er jeg fornøyd og arbeidsmoralen er meget god!!

Individuelt:

Kristin: Gjør en hederlig kamp, og får igjen god trening på å rydde unna gjennomspill i bakrom. Utover i kampen hører til og med folka på Karl Johan at hun kommer for å ta ballen, da hun virkelig bruker stemmen! Fortsett sånn!
Chaninie: Tilbake på høyre back og gjør en god jobb. Viser at hun stadig blir tryggere med ballen og rydder unna mye bakover. Har full kontroll på det som kommer i andre omgang.
Vibecke: Tilbake etter noen kampers fravær. Viser hvorfor hun spiller fast i forsvaret, men har hatt bedre kamper. Er nådeløs i duellene og har spesielt en meget god og tøff takling inne i egen boks. Kan vise seg enda mer offensivt!
Hanne: Er sammen med Vibecke veldig god til å sette linja i forsvaret. Kjører Frigg mange ganger i offside ved hjelp av dette og blir stadig bedre på midtstopperrollen. Viser seg også som støtte når backene har ball, og kan i denne situasjonen bli flinkere til å vri spillet.
Juni: Har fått et par kamper på back nå, og gjør den jobben ganske så bra. Sliter litt med å se linja i forsvaret, men jobber ustoppelig og rydder unna mye.
Adelen(Kaptein): Scorer, hittil i sesongen, årets mål for oss med et langskudd. Jobber også utstoppelig og gjør seg best som def.anker. Gir en trygghet bakover i laget som er veldig viktig.
Julie: Starter som spiss og blir etterhvert flyttet ned til sin vante rolle. Er god med ballen i beina, men trenger ikke dra av hele motlaget før hun spiller fra seg ballen. Har nok funnet sin rolle på midten foran Adelen.
Marthe: Lagets potet(kan brukes til alt) er innom flere av posisjonene i løpet av kampen, men ender som ving og gjør en god jobb der. Kommer til å få den posisjonen fremover. Kjennetegn ved Marthe er ustanselig jobbing og har alltid en veldig "god tone" med dommeren.
Sofie: Starter som kant, men trives helt klart best på topp. Med sine store fart og elegante(originale) måter å ta med seg ballen på, skaper hun flere store sjanser i andre omgang. Hun definerer også lagets fair-play ånd ved å gi motstanders keeper en overhøvling, når det drøyes tid ut i andre omgang.
Hilde: Ny ankommet/innhentet spiss til laget. Debuterte i denne matchen og frem til hun tråkker over på høyre ankel, gjør hun god jobb ved å være farlig fremover. Blir helt klart spennende å følge nyerverelsen fremover i tiden som kommer.
Helene: Spiller fra 97 som nå har spilt flere kamper for oss. Hun blir stadig bedre og begynner å komme godt inn i laget. Jobber med hjertet utenpå drakta og har en god arbeidsmoral. Sliter litt med tilpasningen til måten vi spiller på kontra 97 laget, men det kommer seg.
Ingvild(Messi): Debuterer i dag for a-laget og gjør seg absolutt ikke bort. Er pasningssikker og god med ball, men blir veldig overrasket over tempoet. Tror det ble en god erfaring Ingvild.
Åsne: Den tredje debutanten i denne matchen også fra 97. Hun strever litt innledningsvis med tempoet og fysikken til motstanderne, men det blir bedre utover i matchen. Bidrar godt i andre omgang, når vi skaper flere store sjanser. Kan fint prøve seg igjen senere.

Takker for tilskuerne som møtte opp for å se, og vi lover dere seier! Vi har noe stort på gang her!:)

Neste kamp er borte mot Soon på tirsdag, hvilket blir veldig spennende!!

Bilder kommer!

Coach Aspen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar