9. mai 2012

Kampreferat KFUM - Bærums Verk


KFUM – Bærums Verk: 2 - 4

Tilstede: Kristin, Chaninie, Vibecke, Hanne, Carina, Adelene, Marthe, Juni, Sofie, Kaja, Julie(2.omgang), Ingvild(97), Ylva(97) og Johanne(97).

Da var det duket for sesongens andre hjemmekamp, og det var mot Bærums Verk. Det var en kamp som gikk veldig opp og ned, både med tanke på våre individuelle prestasjoner og på lagets samhandling. Vi blir preget av en del bytter(skader) og litt omgjøringer på laget som nok er en del av årsaken til vår varierende evne til å samhandle.

Til informasjon hadde vi også tidenes oppslutning på "tribunen" med nærmere 20 stykker som så på og heiet! Dette skapte god steming, og vi håper på en slik gjentagelse! :)
1.omgang:
Vi kommer veldig godt i gang i kampen. De første 10min har vi ballen mest og vi skaper noen sjanser som lett kunne endt med scoring. Vi er gode med ball og drar oss gjennom forsvaret til B-V med ganske stor fart. Etter de første 10min dabber vi av og B-V tar mer over. De hadde to spisser, hvor den ene var rask og en andre svær, og dette gjorde det vanskelig for Vibecke og Ingvild(97) som var midtstoppere. Når da B-V i tillegg slår en del langt, så blir vi presset bakover og de skaper flere sjanser, hvor noen ender i mål. Defensivt har laget som oppgave å låse av kantene, slik at ballfører og ball blir presset inn i sekken foran forsvaret. Der skal vi være overtall og på den måten gjøre det veldig vanskelig for B-V. Dette greier vi ganske bra, hvilket gjør at B-V slår enda oftere langt i bakrom.
Siden vi ikke for roen bak(pga Lynet og Tanksen), blir vi stresset og vi greier heller ikke å etablere noe spill på egen banehalvdel. Dette gjør at B-V ofte vinner ballen høyt i banen i tillegg. Vi viser tidvis at vi kan, men det blir dessverre for sjelden. Når det først sitter skaper vi sjanser og jeg noterte 4 store målsjanser i 1.omgang. Et av disse ender i mål, hvor Sofie(lagets toppscorer) blir spilt gjennom av Adelen med en flott pasning. Der er Sofie kald og hun runder keeper. Et meget pent mål!

2.omgang:
Vi gjør noen forandringer i pausen. Hanne går ned som midtstopper igjen og dette gjør det vanskeligere for B-V. Vi starter derfor 2.omgang som vi startet første og igjen skaper vi flere store sjanser uten å utnytte de. Julie kommer til 2.omgang og dette gjør at Marthe flyttes ut til kant. I tillegg har vi Johanne(97) på venstre. Dette medfører at vi får rullet ball innad i laget i større grad enn i 1.omgang, men vi har dessverre ikke helt dagen og flere sliter med presisjonen på pasningene. 2.omgang viser enda tydeligere hva 1.omgang begynte å bli. Vi flytter presset høyere opp på banen, innehar mer ball og dette gjør at B-V tilslutt BARE slår langt i bakrom. Mot slutten av 2.omgang presser vi de ganske hardt og det er vi som vil mest mot slutten av kampen! Dette liker jeg å se, for det begynner å vise seg som en trend.
Mål nummer to for oss kommer etter et gjennomspill til Juni. Hun jager mot keeper, de kommer på ballen så å si likt, det blir litt klabb og babb før Marthe smeller inn i ballen og(tilfeldig?) dytter ballen til Julie som kan sette den i det åpne målet.  Superinnbytteren ”Juffeluff” får sin første scoring for sesongen etter et godt forarbeid av Marthe.
Vi gjør ingen stor match med mange pasningsfeil og mange høye skuldre. Allikevel skaper vi flere stor sjanser og scorer to mål. Det er positivt!

Individuelt:
Kristin(K): Gjør som alltid en god jobb. Rydder unna det som kommer bak og bruker stemmen sin til å si ifra! Er ikke det minste redd for verken mot/medspillere, så hun går i så det smeller! (Vær forsiktig med Hanne og Vibecke…)
Chaninie(H-B): Starter som spiss, men blir i 2.omgang satt ned på back. Det er helt tydelig at hun er sterkest der og det vil forbli hennes plass. Spiller en meget bra 2.omgang og rydder unna flere ganger! Løper opp det som er!
Vibecke(M-S): Sliter i første omgang med samhandlingen med Ingvild. Blir tryggere i 2.omgang, når Hanne er tilbake. Gjør en OK match! Rydder unna med bravur!
Hanne(M-S): Starter som offensiv midt og finner seg ikke helt til rette. Tilbake på midtstopper plass blir hun mye bedre og her har hun også funnet seg til rette! En mye bedre 2.omgang!  
Carina(V-B): Gjør en god kamp. Rydder unna mye på sin venstre kant og er flink til låse av sin venstre side. Går helt tom i 2.omgang, men frem til det gjør hun en av sine bedre matcher!
Adelen(Def.anker): Viser sin hurtighet og blikk for pasninger i denne kampen. Hun sliter litt med presisjonen i en del enkle pasninger, men rydder også unna mye defensivt. Kapteinen med ”trommestikkene” lenger ned mye distanse i løpet av en kamp!
Marthe(Overalt): Blir flyttet rundt på midten i løpet av kampen. Har en ganske god evne til å tilpasse seg posisjoner, men det er ikke enkelt for henne med så mange forandringer. Jobber med hjertet utenpå drakta og viser seriøsitet hele veien!
Juni(Overalt): Starter som spiss og sliter litt i den rollen. Kommer ned som kant, hvor hun bytter med Sofie. Dette blir mye bedre, men hun sliter også litt med pasningene i denne kampen. Kan trenge noen treninger for å bli mer venn med ballen.  
Sofie(Kant-spiss): Lagets toppscorer putter også i denne kampen. Hun har stor fart og enhver forsvarers store mareritt. På målet runder hun keeper elegant og skulle tro hun ikke har gjort annet.
Kaja(H-B): Spiller 1.omgang på høyre back og gjør en god jobb. Er ganske flink til å posisjonere seg i forhold til resten av forsvaret og rydder unna mye. Er en god erstatter for Chaninie.
Ingvild(97): Er midtstopper i utgangspunktet, men fikk også prøve seg som kant. Jobber godt og helhjertet. Fikk en del å bryne seg mot spissene til B-V. Gjorde en god debut på a-laget.
Ylva(97): Ble brukt både på back og kant. Gjorde seg ikke bort på noen av rollene og var en god innbytter å ha.
Johanne(97): Gjorde en veldig god debut for a-laget. Fikk rollen sin på kant og viste evne både til å skape noe på egenhånd og samhandle med resten av midten.

Gleder meg til kampen mot Tistedal! :)


Coach Aspen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar