16. april 2012

Kampreferat Ski - KFUM Søndag 15. April

Serieåpning:

Ski – KFUM: 3-0.

Spillere: Kristin, Chaninie, Kaja, Vibecke, Hanne, Juni, Marthe, Adelen(C), Julie, Helene(97), Sofie, Ragna(97), Machela og Erle(97). 


Endelig var det serieåpning og første match. Dette var noe vi hadde gledet oss til, og mange var ganske spente. Vi visste heller ikke hva gikk vi til av motstand, og derfor skapte det en ekstra nerve i inngangen til kampen.  Vi startet med litt høye skuldre og Ski kom best i gang. Når 10min var passert, hadde vi ballen i mye større grad og vi fikk senket skuldrene. Dette medførte at vi holdt mye mer på ballen, flyttet oss oppover på banen og kjørte fine kombinasjoner på få touch. Når vi spilte vårt spill og pasningene satt var det moro å se på!(Sistat tilskuere og Stine)

1.omgang svaier litt frem og tilbake, hvor det periodevis veksler mellom hvilket lag som presser. Ski har en veldig god høyre ving som Juni sliter litt med å få tak på, men ved hjelp av godt samarbeid mellom Marthe(H-K), Juni(V-B) og Hanne(M-S), så greier de å stagge henne til dels. Hun skaper 2-3 store sjanser til Ski som Kristin(Keep) redder mesterlig. Når Ski presser som mest, jobbes det veldig godt innad i laget og jeg er veldig fornøyd med den defensive jobben som legges ned uten ball. Offensivt skaper vi flere sjanser ved å spille oss gjennom Ski langs bakken. Vi tør å rulle ball i eget forsvar, hvilket skaper en trygghet i resten av laget. Ved hjelp av trekanter, et touch og raske kombinasjoner spiller vi Ski helt ut til tider og det var underholdende å se på. 1.omgang ender 0-0 som en jevnspilt kamp med mye god fotball fra vår side. 

2.omgang fortsetter der 1.omgang slapp. Det ble gjort noen bytter rett før pause, hvor Kaja(H-B) kom inn for Chaninie(som måtte hvile litt) og Erle(H-M) kom inn for Helene(som også måtte ha en liten pause). Matchen svaier fortsatt frem og tilbake, men i løpet av 2 cornere får Ski 2 mål. Det siste målet til Ski kommer etter litt klabb og babb i eget forsvar, hvor Kristin med en skadet finger får en vanskelig oppgave. Når disse 3 målene kommer, så er Ski i en god periode. Vi sliter med å komme raskt nok oppi ballfører og de får rulle en god del. Derimot etter 3-0 målet tar vi igjen tak i ballen. Vi greier å etablere vårt pasningsspill igjen, vi setter forsvarsrekka høyere og setter Ski under et ganske hardt press. Vi vinner ballen høyt i banen og skaper flere store sjanser mot slutten av 2.omgang. Det var veldig morsomt å se hvordan vi hevet oss mot slutten, så dette lover veldig godt for hva som kommer utover i sesongen.  Jeg ser på store deler av kampen som positiv for oss, da jeg ser igjen det vi har jobbet med på trening. Vi tør å holde ballen i laget, rulle opp med fine kombinasjoner og alle legger ned en solid jobb både offensivt og defensivt. Dere tar også arbeidsoppgavene dere fikk før match med dere inn i kampen og følger de – bra!  Spillerne:
Kristin(Keeper) - Har mange gode involveringer og gjør en god kamp.
Chaninie(Høyre back) - Gjør en veldig god kamp! I 2.omgang tar hun ut Ski´s beste spiller med sin høye fart.
Vibecke(Midtstopper) - Gjør en fenomenal jobb og samarbeider veldig godt sammen med Hanne. Er alltid ute å støter og gjør det veldig vanskelig for motstanderen. En av banens beste!
Hanne(Midtstopper) - Samarbeider veldig godt med Vibecke, og det er ingen tvil om at begge de to er lagets fremtidige stoppere. Sammen med Vibecke utgjør de noen av lagets beste. Er rolig med ball og bruker Adelen fint i mange tilfeller.
Juni(Venstre back) - Finner posisjonen sin veldig fort og jobber iherdig på backen. Gjør en meget god jobb for å kneble høyrevingen til Ski. Blir midtbane utover i kampen og viser sin store arbeidskapasitet.
Adelen(Def.midt.anker): Er lagets kaptein og fremstår som det. Tar kontroll på midten som ballfordeler og balanserer midten fint defensivt. Bruker kantene fint offensivt og slår ganske mange presise pasninger(spesielt i 1.omgang).
Marthe(Venstre midt): Jobber veldig godt defensivt og er en veldig god hjelp for Juni. Bidrar også offensivt, men har litt innkjøringsproblemer med posisjoneringen. Avslutter kampen som spiss, hvor hun får vist sin offensive styrke i større grad.
Julie(Off.midt): Jobber veldig godt defensivt, leverer mange ballvinnene sklitaklinger og er raskt oppe i ballfører med press. Strever litt med å finne posisjonen sin offensivt, men blir satt som spiss mot slutten av kampen og blir et fint oppspillspunkt.
Helene:(Høyre midt): Har en meget god 1.omgang. Hun eier høyrekanten, og bidrar både offensivt og defensivt. Hun opptrer som en boks-til-boks spiller(løper veldig mye) og kombinerer veldig fint med både Adelen, Chaninie, Julie og Ragna. En veldig god opptreden for 97-spilleren.
Sofie(Spiss): Blir i starten løpende litt i mellom. De gangene hun finner posisjonen sin og får ballen i rommet mellom Ski´s midtbane/forsvaret ble det ofte farlig. Kombinerte da fint med både Julie og Marthe. Ble midtbane mot slutten av 2.omgang og viste at hun også har en god arbeidskapasitet. Jobber med hjertet utenpå drakta.
Ragna(Spiss): Er alltid farlig på pasninger langs bakken i bakrommet. Har en stor fart og god fyiskk. Vinner mange baller ved høyt press. Sliter litt med samarbeidet med Sofie(det kommer) og drar på seg en liten strekk i låret etter en takling med keeper. Blir etter hvert erstattet grunnet skaden.
Kaja(Høyre back): Kommer inn for Chaninie. Gjør et godt innhopp. Er raskt oppe i motspiller, gjør det vanskelig for de og gjør sine valg enkle og trygge. Er et godt alternativ på høyre back. Er også flink til å posisjonere seg i forhold til forsvaret. Fikk en liten smell, kombinert med å være sliten, gjorde at innhoppet varte i ca 30min.
Erle(Høyre back/høyre midt): Spilte høyre back i 1.omgang og gjorde en god jobb. Ryddet unna og gjorde også sin valg enkle og trygge. Ble flyttet opp til høyre midt, men på grunn av liten erfaring på denne plassen, var hun litt usikker på rollen. Jobbet også godt defensivt fra sin midtbanerolle.

 

Coach Aspen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar