24. april 2012

Kampreferat fra KFUM - Vålerenga 3


KFUM – Vålerenga 3: 1 -1

KFUM Arena Søndag 22. April kl 20.00


Tilstede:
Kristin, Chaninie, Vibecke, Hanne, Carina, Adelen, Marthe, Juni, Julie, Sofie, Ragna(97), Maja(97) og Machela.


Søndag 22. April var det klart for vår andre seriekamp og vår første hjemmekamp. Etter kampen borte mot Ski gledet jeg meg til å se hva dette kunne bli. Det ble en solid kamp av oss som det var veldig morsomt å se på og vi var på slutten utrolig nærme seier etter frispark fra Julie…

1.omgang:
Vi starter 1.omgang med litt høye skuldre og litt høyt spenningsnivå. Dette resulterer i at ballen går en del frem og tilbake de første 5-10min. Dette gjelder også begge lag, så mye av spillet foregår på midten av banen. Etter hvert tar vi mer tak i ballen og spiller mer. Det gjør at vi flytter oss mer oppover på banen og skaper et høyere press. Når vi står såpass høyt, så gir det Vålerenga muligheter i bakrom, men i samarbeid mellom Hanne(MS), Vibecke(MS) og Kristin(K) så ryddes dette fint unna. Vi har ballen mest i 1.omgang og vi er det beste laget på banen. 25min ut i 1.omgang står vi veldig høyt og vinner ballen høyt i banen. Det resulterer i vårt første mål og ledelse. En blanding av et skudd og en pasning går inn til keeper som Sofie jager. Keeper gir en retur og Sofie runder keeper fint og setter ballen i det åpne målet! Godt jobbet, Sofie! Vi fortsetter å kjøre etter målet også og 1.omgang er vår beste omgang hittil i sesongen. Bra, Jenter!

2.omgang:
Denne omgangen starter omtrent der første slapp, men det blir fort tydelig at vi har litt å gå på i forhold til utholdenheten. Dette gjør at vi må gjøre noen forandringer og som lag blir vi litt satt ut av dette. Dette medfører også at vi slipper til Vålerenga i større grad og de får et par muligheter hvor det ene resulterer i mål. På målet er vi litt trege oppe i presset og de får skyte ganske uforstyrret. På dette elementet har vi også en jobb å gjøre. Dette kommer tydelig frem lenger frem på banen, hvor vi er for trege til å komme i førsteforsvarerpress. Vi gir de ofte for mye rom, spesielt når det er strekk i laget vårt. Når vi står høyt med forsvaret og er kompakte, så er vi bedre på det. De siste 15min av kampen blir også Vålerenga tomme og kampen bare siger ut i veldig lite sjanser. Til tross for dette har vi en stor sjanse i siste minutt, hvor(en av banens beste) Adelen tar med seg ballen offensivt i banen og blir tatt. Det gir oss et frispark i gunstig posisjon og Julie smeller den i tverrliggeren. Utrolig nær seiersmålet der med et godt frispark!


Individuelt:

Kristin: Vår kjære keeper gjør en veldig god kamp. Er mye ute å sveiper 16m og rydder unna lange gjennomspill. Hun er også en god støtte for Hanne og Vibecke på tilbakespill. Kunne ikke gjøre noe med målet.
Chaninie: Gjør en god defensiv jobb og løper opp det som kommer av gjennomløpninger på kanten til Vålerenga. Hun skaper også trygghet i forsvaret.  Offensivt slet hun litt med ballen, og var farligere med ball i forrige kamp. Dette kommer til å bli veldig bra utover i sesongen.
Vibecke: Står frem som den samme forsvarsklippen som i forrige kamp mot Ski. Går knallhardt i duellene og rydder unna mye. Samarbeidet med Hanne sitter bra også i denne kampen.
Hanne: Gjør en god kamp, selv om hun slet litt med en strek bak i låret. Lå på 90% av maks, men hadde fortsatt ganske god kontroll.
Carina: Spilte sin første kamp i dag for oss. Er stødig defensivt, men sliter også litt med ballen offensivt. Startet også med litt høye skuldre, men kommer seg fint utover i kampen.
Adelen: Kapteinen vår sto virkelig frem i denne kampen. Jobber veldig godt og rydder unna mye defensivt. Viste seg også tydelig frem mot slutten av kampen med mange gode involveringer offensivt. Er pasningstrygg, men kan bruke kantene i større grad. Totalt en av banens beste.
Julie: Gjør en god 1.omgang, hvor hun finner plassen sin bedre i denne matchen. Er mer involvert offensivt og er med på å skape en del. Blir satt ned til def.midt i 2.omgangen for å balansere midten da vi mister løpskapasitet i laget. Viser også frem frisparkfoten, og beholder frisparkene etter det skuddet. Godt forsøk!!
Marthe: Bidrar både offensivt og defensivt. Kunne blitt brukt mer på høyrekant i 1.omgang, men gjør en god kamp. Kan bli brukt som def.midt. i kommende kamper mot slutten. Er en trygg og god spiller å ha på laget, og kommer til å bli god.
Juni: Med stor løpskapasitet leverer hun igjen defensivt og offensivt. Kommer til flere innleggsmuligheter på venstrekant etter samspill med Julie. Litt mer kamptrening her også, så kan dette bli veldig bra.
Sofie: Kampens målscorer! Viser på målet trøkk og innsats til å gå på alt som spilles gjennom. Viser også sine evner som kant, hvor hun har både hurtighet og løpskapasitet. Spilte en god kamp!
Ragna(97): Gjør seg absolutt ikke bort. Er farlig i bakrom og truer ofte forsvaret til Vålerenga. Trenger litt mer kamptrening sammen med laget, da hun er vant til en annen formasjon på 97. Gjør totalt en god jobb.
Maja(97): Kommer inn i kampen og viser hva hun er god for. Med stor fart og god teknikk gjør hun en god debut på a-laget. Vil få flere muligheter til spill hos oss.
Machela: Kommer inn siste 10min. Settes inn på topp for å jage ball og presse forsvaret.

Fortsatt er mestringen fokus, og jobbingen med individuelle oppgaver! Derfor er det morsomt å se at vi tar 1 poeng allerede i 2 kamp.

Coach Aspen

1 kommentar:

  1. Det skal legges til at det var Juni som la pasningen til målet...

    SvarSlett