13. mars 2012

Kamp/Trening tirsdag 13.Mars

Tirsdag 13.Mars var det duket for første reelle match for oss. Det var mot 97 - laget...

Første kamp for oss på 2 x 25 minutter var veldig interessant. Vi starter 1.omgang med høye skuldre og med stor usikkerhet på hvor vi har hverandre. Vi skaper noen sjanser, men sliter med å få ordentlig tak på 97-jentene. 2.omgang er derimot mye bedre. Vi har senket skuldrene og vi greier i mye større grad å la ballen gå på få touch fra spiller til spiller. Vi har mye mer ballinnehav og ruller opp mange flere og fine angrep. Mot slutten står vi veldig høyt og opprettholder presset. Vi er mye mer aggressive og gir de lite rom. Dette var veldig morsomt å se! 

I tillegg ser jeg flere gode samhandlinger fra flere spillere: 
Backene(Kaja og Carina) i matchen gjorde en god jobb og de plasserte seg ofte riktig. Viste mye større ro utover i kampen og var flinke til å ta med midtstopperne på et touch pasninger. 
Midtstopperne(Hanne B og Vibecke) blir bedre og bedre utover og finner fort ut hvem som møter-hvem som faller av og sikrer. Godt å se det samarbeidet fungere så bra!
Kantene(Chaninie og Juni) bruker ofte farten sin offensivt og skaper mange sjanser. De jobber begge også godt defensivt og trøkker godt til! 
Den sentrale midtbanen(Marianne og Adelen) tar i 2.omgang god kontroll på midten. De bruker ofte hverandre og midtstopperne med korte pasninger og vinner mange dueller. 
Spissene(Ragna97 og Sofie) finner hverandre oftere og oftere. De glimter til med 1-touch spill og står sammen får flere av målene som scores. 

Dette var en god gjennomkjøring og neste uke setter jeg i gang med individuelle tilbakemeldinger.

En vel gjennomført treningskamp og jeg ser på dette som en god start for oss! 

Takk til assistent-trener, Stine! Hun bidrar med skadebehandling, utstyr og god organisering. 


Thomas - Hovedtrener. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar